facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hélène TERRA Makelaardij

Hélène TERRA Makelaardij

Info

Welkom op de Facebook-pagina van Hélène TERRA makelaardij, uw partij bij bemiddeling in aan- & verkoop, taxaties, huur en verhuur van onroerende zaken.

Geschiedenis

Hélène TERRA makelaardij is sinds 2002 gevestigd in Margraten en opgericht door Hélène Opreij Schnackers. Zij helpt haar opdrachtgevers om hun wensen / doelen maximaal te bereiken op het gebied van het verkopen of kopen van een huis, taxaties onroerende zaken, verhuren, huren, WOZ-advies. Haar werkgebied is Zuid-Limburg, van Maastricht, Heuvelland tot en met Nuth, regio Parkstad. Hélène Opreij Schnackers is gecertificeerd makelaar-taxateur en met meer dan 17 jaar ervaring in het vak stelt zij kwaliteit van haar dienstverlening, persoonlijke benadering, flexibiliteit, inzet en betrouwbaarheid voorop. Graag maken we nader kennis met u.



"In 2003 is ons kantoor Hélène TERRA Makelaardij gestart. En in de loop van de jaren zijn wij gespecialiseerd in de woningmarkt in Zuid – Limburg: voor het verkopen van je huis, het verhuren, taxeren en het aankopen van je volgende huis ben je bij ons aan het goede adres. Uitgangspunt voor ons ben jij, met al je wensen, doelen en behoeften!Wij bekijken en bespreken met je hoe we het beste van waarde voor je kunnen zijn. Doelgericht werken we aan wat is afgesproken met jou.Wil je ook eens praten over je huidige woonsituatie? Past je huidige woning nog bij je wensen en behoeften of heb je wellicht al andere concrete plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken uit naar onze ontmoeting met jou."
Adres: Sterre der Zeestraat 25, 6269 AK Margraten (plaats)
Telefoonnummer: 06 41 225684
Stad: Margraten
Route: Sterre der Zeestraat 25
Postcode: 6269 AK



op zoek naar gerelateerd: makelaar gulpen, sprinkstraat 21 margraten, boon vastgoed, looierstraat 40 gulpen, aelmans makelaardij, makelaar parkstad, makelaar eijsden margraten, makelaar heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aelmans Vastgoed Aelmans Vastgoed 733 meter Hele slechte ervaring met deze makelaardij. Niet transparant.
Rob Prevoo Makelaardij Rob Prevoo Makelaardij 1 km Autorijden moet hij nog leren...zeker in Den Haag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid