facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H. Kuit & Zoon BV

H. Kuit & Zoon BV

Info

Gespecialiseerd in loodgieters- en fitterswerk, installatie van sanitair, dakwerkzaamheden, zink en lood, riolering en legionella preventie.

Geschiedenis

H. Kuit & Zoon BV is 365 dagen per jaar beschikbaar. Buiten kantoortijden en in weekenden handteren wij een storingslijst waardoor er een 24uurs dienstverlening mogelijk is.

24/7 dienstverlening: 0653770141

Adres: Skoon 23, 1511 HV Oostzaan
Telefoonnummer: 0653770141
Stad: Oostzaan
Route: Skoon 23
Postcode: 1511 HV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wij hebben een erg slechte ervaring met deze loodgietersbedrijf. Onze aannemer heeft een cruciale fout gemaakt tijdens het bouwen van onze grote praktijk. Deze heeft ons toegezegd dat hij de facturen wil betalen die een extern loodgieter heeft gemaakt tijdens het oplossen van het probleem. Toen ik dit aan mevrouw Hilda wilde vragen op een hele nette manier kreeg ik een hele tirade over mij heen en deed ze alsof wij iets heel raars vroegen aan haar. Echt absoluut niet klantgericht of vriendelijk. Ik raad niemand hen aan!
We zijn al jaren klant bij de Firma Kuit. Werkzaamheden die ze bij ons gedaan hebben zijn: - Gaslekkage probleem opgelost - Verstopte regenpijp opgelost - Vloerverwarming aangesloten - Waterleidingwerk gedaan voor onze nieuwe keuken conform leidingplan. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Contacten lopen in ons geval informeel Famile Van den Hoogen Roeselarestraat Amsterdam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid