facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H&J Interieurs

H&J Interieurs

Geschiedenis

Over H&J Keukens


H&J staat voor Houbraken en Jansen; Twee vakmensen met beide meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van keuken- en interieurbouw. In de loop der jaren is H&J Keukens uitgegroeid tot een volwaardig productie-apparaat, dat gespecialiseerd is in het bouwen en monteren van keukens en interieurs.


Maatwerk


Het is onze specialiteit om een vertaalslag te maken van individuele ideeën en wensen naar een uniek ontwerp. Dat vraagt professionaliteit en aandacht.

Bij H&J Keukens bent u aan het juiste adres voor een keuken of interieur op maat. Het ontwerp wordt helemaal aangepast aan uw persoonlijke wensen. Samen met U ontwerpen wij een keuken of interieur, dat voldoet aan uw wensen, rekening houdend met de aard van de woning en het bestaande interieur.

Wij bieden voor iedere smaak en ieder budget de juiste oplossing. Van klassieke ontwerpen tot eigentijds, greeploos design in een grote variëteit aan kleuren en materialen.


Locatie


Sinds 2005 is H&J Keukens gevestigd in de moderne fabriek & showroom te Luyksgestel.

Daar bent u aan het juiste adres voor de keuken die u wenst. U krijgt maatwerk, precies volgens ontwerp. In de stijl die u wenst, met de apparatuur waar u veel plezier aan beleeft.

U bent van harte uitgenodigd om eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek in de showroom of kom gewoon eerst eens rustig rondkijken.


Montage


Uw keuken of interieur wordt in onze fabriek op maat gemaakt. Op het afgesproken moment is het zover. Ons montageteam komt uw project plaatsen. Ze monteren alle onderdelen. Van kastje tot en met apparatuur. Perfectie die u wenst, precies zoals afgesproken.

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw oude keuken of interieur te demonteren en het nieuwe leidingwerk / electra op de juiste plek aan te brengen.

Adres: zoeferbeemd 12, 5575 CE Luyksgestel
Telefoonnummer: 0497-550808
Stad: Luyksgestel
Route: zoeferbeemd 12
Postcode: 5575 CE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rennenberg schilderwerken Rennenberg schilderwerken 487 meter Rennenberg schilderwerken, ambachtelijk schilderwerk op hoog niveau.
Bakkerij van Heeswijk Bakkerij van Heeswijk 822 meter Beetje jammer die gevulde speculaas voor de hoofdprijs. Meer noten dan echte amandele...
De Klussenier Joost Baken De Klussenier Joost Baken 914 meter De Klussenier Joost Baken is beschikbaar voor alle grote en kleine werkzaamheden in e...
Aktetas Winkel Aktetas Winkel 1 km Aktetas Winkel is een online winkel voor super mooie aktetassen. Wij beloven u hoge k...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar H&J Interieurs met het openbaar vervoer


Luyksgestel, Rijt 370 meter
272
Luyksgestel, Rijt 380 meter
272
Luyksgestel, Kerk 470 meter
272
Luyksgestel, Kerk 470 meter
272

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid