facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H.I.S Roosma

H.I.S Roosma

Info

Spuiten rieten daken,brandvertragend en mos en alg.impregneren van muren

Geschiedenis

Wij bieden verschillende diensten aan en zijn specialist in o.a. vlamvertragend spuiten van rieten daken, impregneren van gevels, renovatie van daken, rieten daken behandelen tegen mos en alg, anti spin behandeling van uw woning/bedrijf en houtworm bemiddeling.



"Rietdekkers en Riethandel Roosma B.V. bestaat sinds 1924. Destijds zijn wij klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een alom bekend rietdekkersbedrijf. In al die jaren hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Kennis en ervaring die wij graag met u delen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen, repareren en onderhouden van rieten daken. Daarbij maken wij gebruik van het beste riet, afkomstig uit Nederland, Oostenrijk. Dit stelt ons in staat om te zorgen voor een natuurlijke en nostalgische uitstraling. Een rieten dak heeft het helemaal!U kunt bij ons rietdekkersbedrijf terecht voor onder meer:Het plaatsen van een nieuw rieten dak."
Adres: Trasmolen 23, 8754GL Makkum
Telefoonnummer: 0651556541
Stad: Makkum
Route: Trasmolen 23
Postcode: 8754GL


Recensies
Vertaald door Google Uitstekende koffie en schoon toilet Origineel Excellent coffee and clean toilet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid