facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H.F Witte Centrum

Adres: Henri Dunant Plein 4, 3731 CL De Bilt
Telefoonnummer: 030 220 3954
Stad: De Bilt
Route: Henri Dunant Plein 4
Postcode: 3731 CL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Zaaltje huren De Bilt, Facebook HF Witte, Henri Dunantplein De Bilt vaccinatie, Witte dorpshuis De Bilt booster, Parkeren De Bilt, Dansen De Bilt, Zaaltje huren Bilthoven, Buurthuis De Bilt
Recensies
Een vertrouwde plek voor judo van onze zoon en inentingen. De verblijfsruimte en bar maken het gezellig. Beheerder Kees runt de tent met plezier, dat maakt het geheel tot ons dorpscentrum.
Mooie ruime zaal. Lekker gedanst. Is een aanrader. Top
Als een bruine kroeg, intiem met een hartelijkheid om te omarmen en ondanks Corona restricties een vrijheid die daar bij past. Voorzien van moderne presentatiemiddelen en een uitnodigende bar en terras ter afsluiting. Oh en vergeet de laadpaal niet.
Wij hebben mede dankzij de beheerder en het personeel een fantastisch huwelijksfeest gehad. Het is een sfeervol aangekleed zalencentrum met alle faciliteiten om een geweldig feest te vieren. Echt een aanrader wat ons betreft
Gezellige Sporthal die ook voor andere doeleinden wordt gebruikt. Bijv. Stenen en Mineralenbeurs of Rommelmarkten. Vriendelijk barpersoneel waar je terecht kan voor een goed bakkie koffie, thee, limo of een biertje. Ook genoeg keuze voor de hongerige maag: broodjes, snacks, borrelhapjes, zelfs pizza is er verkrijgbaar. Dit alles voor een goedkope prijs. Bierkeuze is Amstel en Brugse Zot van de tap. Een goudblond speciaalbier van hoge gisting van brouwerij de Halve Maan in Brugge. alcoholpercentage 6%. Bijnaam voor de Bruggelingen, Brugse "zotten".
Mooie ruime sporthal , precies goed voor de opzet van Stichting TRIX EXPRESS modeltreinen. Vele ouderen die opgegroeid zijn met dit soort speelgoed kunnen hun verzameling aanvullen. Maar ook voor de jeugd een podium om te leren spelen met je handen, daar werd ruim gebruik van gemaakt. Ik kijk uit naar de volgende show.
Multi functioneel centrum met bar restaurant. Lekkere broodjes en soep
Mooie ruime zaal om te sporten en als stemlokaal
Met zijn allen een vaccinatie halen in de sporthal. Prima opgezet en goed geregeld.
Inrichting kan beter en de koffie ook. Vriendelijk personeel. Nieuwbouw ligt in het verschiet, bouwkundige verbeteringen zullen niet meer plaatsvinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid