facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor (H)eerlijk

(H)eerlijk

Info

Restaurant / frituur

Adres: Kerkstraat 1, 4273 CA Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Hank
Route: Kerkstraat 1
Postcode: 4273 CA


Recensies
Aardig personeel, snel klaar. Zelfs als je 15 minuten voor sluitingstijd nog iets wilt kopen.
Het eten is goed, helaas gaan de bestellingen vaak fout , en echt klantvriendelijk zijn ze ook niet
slechte service, telefonisch bestellen haalt niks uit, je moet alsnog in de rij en dan bakken ze het pas, staat al wel 3 kwartier klaar buiten de koeling. zeer vaak is de bestelling niet compleet. ze hebben geluk dat er maar 1 friettent is anders hadden ze het niet druk meer!!
Wel vriendelijk en aardige mensen. Maar bij afrekenen moest ik vandaag voor 2 Weizen Bier, 1 Alkohol vrij biertje en 1 klein softijsje 18, - € betalen en dat vind ik voor een patatzaak toch wel een heel extreme prijs.!! Kan iedereen die tijdens een fietstocht hier wil stoppen aanraden even verder te rijden.
Gisteren avond even snel een frietje eten.... althans dat dachten we. Een uur op 2 frietjes en 2 snacks moeten wachten. Personeel heeft geen idee wat ze aan het doen zijn. Helaas geen fijne ervaring en prijs kwaliteit liggen ook ver uit elkaar. Jammer.
Bestellen eten ter plekke en worden er spullen vergeten, geen compensatie of iets. Was gelijk de laatste keer
Leuk eet café voor een snelle hap. Geen uitgebreid menu erg netter toilette!
Waar eet je betere friet in de regio? Geen diepvries, maar vers gesneden, heerlijk! Dikke pluim!
De snackbar, en dan in het bijzonder de friet, is misschien wel de beste van de regio, heerlijk vers gesneden friet ! De dames achter de snackbar zijn ook top en altijd vriendelijk. Het terras buiten is helaas het tegenovergestelde, ongeïnteresseerd personeel, lijken absoluut geen oog te hebben voor hun klanten op het terras.
Het eten friet is heerlijk. Maar, door jeugdig personeel en onkunde duurt t zelf als t niet erg druk is super lang uur en meer. Ik kom hier graag maar er kunnen zoveel dingen beter. Zoals de diner kaart waar je zoals gezegd heerlijke spareribs of broodje hamburger kan bestellen maar dat het personeel schrikt als je dit besteld en je een vertrapte hamburger geeft voor 17 euro. Tijd dat ik er heb gezeten zijn er diverse mensen weggegaan omdat t gewoon te lang duurde. Aangezien het wep echt lekker is vooral de friet geef ik tips Dus tips, Van ex frituur. Bakken bakken bakken zoveel mogelijk friet want daar komen de mensen voor. Handel meer mensen tegelijk af en bak hierbij alle snack bij elkaar en niet per bonnetje apart. Als je exclusieve dinge wilt verkopen of maken. Zorg voor een goede kok met ervaring. Denk dat de eigennaar ook zelf mee moet draaien en de dames opleidt. Zorg op drukke dagen gewoonweg voor meer personeel zoals deze vrijdag dat de vakantie was begonnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid