facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gyrosland Spijkenisse

Gyrosland Spijkenisse

Info

Traditioneel Grieks Eethuis

Adres: Vlinderveen 447, 3205 EE Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181785590
Stad: Spijkenisse
Route: Vlinderveen 447
Postcode: 3205 EE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
zorba de griek zorba de griek 2 km Gister heerlijk gegeten zaterdag 23-7 Grote borden. Vriendelijk personeel. Voor de vl...
Aphrodite Spijkenisse Aphrodite Spijkenisse 3 km Kapsalon döner besteld kip. Er zat een klein stukje bot in mijn kapsalon. Gelijk weg ...
Recensies
Kleine gezellige zaak. Bediening super vriendelijk. Wij kozen voor de 'all you can eat vis' kaart. Er staan ook vlees & kip gerechten op deze kaart.het werkt met rondes. 5 items per ronde. Het vlees/kip & vis wat van de grill komt perfect gegrild. De gyros perfect! Het eten komt ook super snel moet er wel bij vermelden dat we met 3 tafels bezet waren doordeweekse dag, 20.15 de keuken sluit om 21.30 maar je kan nog bestellen tot die tijd.. Wel zelf de tijd in de gaten houden. Toilet netjes en schoon. Ik kom hier zeer zeker nog een keer terug.
Al meerdere malen hier eten besteld. Het maakt erg goed,bestellingen zijn altijd op tijd bezorgd. 1x bestelling niet compleet, na een 20 minuten kreeg ik een compleet nieuwe bestelling voor 5 personen. Erg netjes. .....Ik blijf hier bestellen. ..
Het eten is heerlijk en authentiek! De all you can eat service is precies hoe het hoort te zijn en nog betaalbaar ook! Service is ook top! De meiden zijn niet super ervaren maar ze zijn super vriendelijk en gastvrij. Ze doen echt hun best voor je! Ik zeg zeker voor herhaling vatbaar!
Je verwacht het niet bij deze naam doet je denken aan een afhaal/bezorg-restaurant, maar je kunt hier erg lekker en best ook nog een beetje sfeervol eten. Zeer goed bevallen. Vriendelijke bediening ook. De directe omgeving doet zeker 's avonds zeer troosteloos, donker en verlaten aan. Maar daar merk je eenmaal binnen niet storend veel van.
2 keer besteld hier. De eerste keer was ik compleet vergeten, de 2e keer waren ze na 1,5 uur nog niet eens begonnen met het maken van m'n eten. Beide keren zelf om moeten bellen.. Zonde van de slechte service, het eten is wel goed.
Zeer lekker eten, snelle bediening en ook meenemen is een aanrader. Porties zijn erg groot, bediening vriendelijk.Wil je gyros of iets anders Grieks, dan is dit het adres in Waterland.
Smaakte goed voor redelijke prijs, zit op een sombere locatie maar binnen heb je daar geen last van. Porties vrij groot, misschien ook kleinere porties voor een kleinere prijs?
Heerlijk eten en erg goede service. Neem vooral als voorgerecht de Pokilia, daar zul je geen spijt van krijgen!
Heel erg lekker gegeten, all you can eat. Kwaliteit van het vlees is echt super!
Erg lekker,vriendelijke bediening het enige jammeren is dat je niet alle vijf gerechten in de vijf gangen op kan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid