facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gymworld Zoetermeer

Gymworld Zoetermeer
Adres: Amerikaweg, 2717 AZ Zoetermeer, Nederland
Telefoonnummer: 06 86136682
Staat: Zuid-Holland
District: Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Amerikaweg
Postcode: 2717 AZ


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Vanavond was ik er om te sporten en was harde muziek te horen. Er bleek in de openbare ruimte een feestje gevierd te worden. Zeer mooie zaal. Beetje rare plek om een feestje te vieren!nnHier geweest voor een turnwedstrijd van mijn dochter.nHet podium is alleen zeer hard. Dus ik zou zeggen neem een kussentje mee.
Belachelijk dat je weggestuurd wordt uit het gebouw omdat ik niets kocht. Ik geef aan dat mijn kind aan het sporten is, antwoord daarop is dat ik in de auto kan wachten.
Netjes en schoon. Mooie wachtruimte, waar je ook een snack of koffie en thee kunt krijgen.
Op de parkeerplaats van Gymworld kun je genieten van geweldige zumba danssessies. Deze vinden plaats op zondagochtend om 9:15 uur, maandagavond om 18:30 uur en dinsdagavond om 20:00 uur.
Prima trampoline zaal, maar schandalig wat ze met de kantine hebben gedaan. Zet dan fatsoenlijke bankjes neer zijn nu stalen rotbakjes waar je amper op kunt zitten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid