facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gymnasium Felisenum

Gymnasium Felisenum

Info

Het gymnasium in Velsen werd geopend op 7 september 1949 onder de naam Velserbeek. In 1951 werd de naam gewijzigd in Felisenum.

Adres: Van Hogendorplaan 2, 1981 EE Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 0255 545710
Stad: Velsen-Zuid
Route: Van Hogendorplaan 2
Postcode: 1981 EE


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 17:30
Dinsdag: 07:45 - 17:30
Woensdag: 07:45 - 17:30
Donderdag: 07:45 - 17:30
Vrijdag: 07:45 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Gymnasium Felisenum docenten, Felisenum betekenis, Felisenum nieuws, Felisenum vakantie, Zermelo felisenum, Inschrijven felisenum, PTA Felisenum, Absentieformulier felisenum
Recensies
Echt een hele leuke tijd gehad hier. Bijna iedereen heeft legit een stoornis ofzo, maar iedereen is ook vet lief. Het is een kleine school waardoor je veel mensen kent.
Ik heb hier 6 fantastische jaren gehad. Het Felisenum is een kleine school, waar je niet slechts een 'nummertje' bent, maar waar de docenten je echt kennen en de sfeer gemoedelijk en gezellig is. De school heeft een speciaal systeem om de eersteklassers meteen op hun gemak te laten voelen: 5e-klassers helpen ze als 'loodsen' vanaf week 1 met het wegwijs maken door de school en zijn er voor al hun vragen. Dit vinden vele 5e-klassers fantastisch om te doen. Het Felisenum kent een breed aanbod aan vakken: denk aan techniek en drama in de onderbouw en wiskunde D, NLT natuur, leven en techniek, filosofie en muziek in de bovenbouw. In de laatste twee kan ook examen gedaan worden. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om aan extra activiteiten deel te nemen, een kleine greep: het schooltoneel, het kartteam, de fotografieclub, de schoolkrant, de Inktaap boekenclub maar ook verdiepingsprojecten, wiskunde extra- klassen, MEP een debatwedstrijd en olympiades voor allerlei vakken. Als laatste nog een aantal kleine voorbeeldjes waarom ik het zo leuk heb gehad: elk jaar wordt er een enorme kerstquiz gehouden, je herkent vele gezichten in de school en de leraren zeggen je altijd vriendelijk gedag, wij hebben een sterkte traditie als het om de examenstunt gaat de 6e klas krijgt toestemming om de hele school te versieren, een filmpje te laten zien en activiteiten te organiseren, de Rome - of Griekenlandreis, de vele kunstwerken soms van leerlingen die door de school hangen, het FOP Felisenum Open Podium wat 2/3 keer per jaar georganiseerd wordt en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik heb 6 jaar lang op de Open Dag meegeholpen om aan iedereen die dat wilde horen te vertellen hoe leuk het Felisenum is. Nu ik niet meer op school zit, doe ik het nog één keer via hier: neem een kijkje op het Felisenum, het is het waard!
Dl vond het super leuk. Der boot gaat ook mee naar school.
Zelfstandig gymnasium, relatief klein. Goede school, met - zoals elke school - haar eigen sterke en minder sterke punten. Fijne ligging tussen de sportvelden.
deze school doet er werkelijk alles aan om je erop te houden, fijne docenten, en ze gaan goed om met corona, zittenblijvers, klassenindelingen, en het is er klein, maar fijn
Het is een school, dus het is hel, maarja je moet er doorheen komen. Het is niet te druk hier en het zit in een fijne omgeving. Het is een kleine school en je kent veel mensen.
Top school, maar wel wat ver fietsen. Leuke uitstraling!
Ik geef 5 sterren als jullie frikandel broodjes gaan verkopen.
Zeer goede school.
Aardrijkskunde docent wist verschil bbp en bnp niet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid