facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gym Suppan

"Gym Suppan is de boutique - gym binnen een volwaardige sportschool. Wij zien in ieder lid een atleet, die zijn doel alleen behaalt als hij er ook verdomd veel lol in heeft. Wij trainen beginnende atleten tot kampioenen. Onze trainers en leden vormen samen de basis voor succes. Tijdens de training gaan we samen tot de max, maar zijn er ook vóór en ná de training."
Adres: Voorbancken 4, 3645 GV Vinkeveen
Telefoonnummer: 0646094378
Stad: Vinkeveen
Route: Voorbancken 4
Postcode: 3645 GV



op zoek naar gerelateerd: Inschrijven Gym Suppan, Suppan Sports Bar, Squash Vinkeveen, WLC Trainingen, Kickboksen Vinkeveen, Suppan boksgala
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PK Sport PK Sport 141 meter Prima sportschool met vriendelijke en behulpzame mensen. Alleen die crosstrainer is e...
Recensies
Hele gave gym en vriendelijk personeel. De nieuwste en beste apparatuur voor als je serieus wilt trainen. Woonde ik in deze omgeving dan was ik hier 100% lid geworden. Een aanrader voor de serieuze krachtsporter of bodybuilder.
Mooie sportschool met gloednieuwe apparatuur, vriendelijk en behulpzaam personeel. Deze nieuwe sportschool heeft een groot aanbod aan apparaten en heeft een ruime keuze aan groepslessen. Er is altijd veel personeel aanwezig en er wordt altijd schoongemaakt. Voor de liefhebber zijn er een sauna en schone nette douches aanwezig.
Supertrots op wat Steve & Mitchel bereikt hebben. Wat vet om van de garage in Vinkeveen nu hier in het prachtige pand in Mijdrecht te mogen sporten! Een sportschool die voor jong en oud aan te raden is. Fijne sfeer en aan geen enkel apparaat gebrek, volgens mij kan je hier zelfs je kleine teen trainen :p. Jongens jullie zijn toppers!
Deze professionele sportschool heeft alle apparatuur waar je van kan dromen en een mega grote zaal. Ik heb bij alle sportscholen in de buurt wel gesport, maar dit is verreweg de beste sportschool waar je kan sporten + de gezelligste
Er hangt altijd een gezellige sfeer de trainers weten altijd wel raad als je vragen hebt gewoon een top sportschool
Goede en leuke trainingen! De trainers geven altijd persoonlijke aandacht, hoe groot de groep ook is. Aanrader!
Beste sportschool in de ronde venen, veel en goede groepslessen en een zeer uitgebreide hoeveelheid aan materiaal!
De beste, mooiste en gezelligste gym van de Ronde Venen!
Super sportschool voor jong en iets oudere generatie. De lessen zijn fijn om mee te doen, word goed begeleid en aangemoedigd. Tuurlijk moet je het vooral zelf doen maar je kan op je eigen tempo trainen. Blijf zo door gaan gym Suppan. Ben fan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid