facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gym of Victory

Gym of Victory

Info

Bij Gym of Victory werk jij samen met jouw trainer en in groepslessen aan jouw persoonlijke sportdoel. Wat jouw doel ook is: GO FOR VICTORY!



"Zoals de naam van onze sportschool al zegt: bij Gym of Victory gaat het om jouw persoonlijke overwinning. Afvallen, sterker worden, conditie opbouwen… wat jouw sportdoel ook is, gezamenlijk gaan we er alles aan doen om het te behalen en jou het gevoel van overwinning te geven."
Adres: Darwinstraat 10, 2722PX Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Darwinstraat 10
Postcode: 2722PX


Recensies
Super sportschool! Zoals al vaker gezegd: iedereen kan er zichzelf zijn. . Ik sport er nu ruim een jaar. En het is voor mij nieuw dat ik het zolang volhoud, twee keer in de week. Victor is een fijne personal trainer. Elke week wat anders, elke week precies passend bij mijn kunnen en grenzen. Hij helpt me net dat stapje extra te zetten en het is ook nog heel gezellig! Wat wil je nog meer?
Ben in mijn leven al vaak lid geweest van een sportschool en eindigde zoals veel mensen als een sponsor; ik ging niet meer. Niet hier! Victor is een hele fijne gast, flexibel en goede Personal Trainer. Hij geeft als je wil ook voedingsadviezen. Maar je kunt ook lid worden zonder PT. De kleine gym is prettig om te sporten met leukke contact met andere sporters. Plus is dat Fisica in hetzelfde pand zit en gebruik maakt van dezelfde faciliteiten. Als je zoals nog wel eens fysio nodig hebt is dat een uitkomst. ook alle lof voor Fisica!
Gym of Victory de sportschool waar volledig jezelf kan en mag zijn. Victor is een trainer die echt aandacht voor je heeft en luisterd. Als personal trainer weet hij je te motiveren en past de training aan naar jou. Hij zorgt dat je tot het uiterste gaat, maar niet er overheen. Ik train nu 2 jaar bij hem en altijd blessure vrij, spierpijn dat wel! Ik raad Gym of Victory aan, aan iedereen die op een goede manier wil trainen in een ontspannen sfeer. Voor mij geen andere sportschool meer! Mijn Victory's zullen zijn bij Gym of Victory onder begeleiding van Victor
Ik sport nu anderhalf jaar bij gym of victory onder begeleiding van Victor. Ik ben al lid geweest bij meerdere sportscholen, maar nooit gemotiveerd geweest voor een lange periode. Victor heeft mij door zijn begeleiding gemotiveerd, daarnaast motiveert de sportschool mij ook. Hele fijne omgeving. Echt een aanrader om bij Gym of Victory te komen sporten!
Een relaxte no-nonsense sportschool! Hier kan iedereen zich zelf zijn. Iedereen is welkom. En dat merk je in de sfeer het is altijd gezellig. Vic is een top gozer die aanvoelt wat je nodig heb in je training. Voor mij geen andere gym meer dan Gym of Victory
Goede sportschool, komen hier nu 4 jaar. De personal trainer is wel een beul! Maja dat is in ons geval ook wel nodig.
Fijne sportschool met relaxte sfeer met een nog veel fijnere Personal trainer. Victor is echt een topper! Leuke, uitdagende en afwisselende trainingen en zelfs als je even geen zin hebt weet hij je te motiveren. Trainingen zijn effectief, gezellig en 100% een aanrader voor iedereen!
Al zo'n 10 jaar sport ik met en bij Victor van Lent. Eerst bij een andere sportschool, en toen hij zijn eigen sportschool Gym of Victory begon, ging ik meteen mee. Personal Training, kickboks-lessen en bootcamps. En natuurlijk zo vaak ik kan, gewoon zelf sporten in de sportschool. Al zoveel nieuwe doelen gehaald! Persoonlijke aanpak werkt echt heel goed!
Voordat ik bij Gym of Victory ging trainen zat ik een beetje in een "training slop". Ik ging 3 / 4 keer per week naar de sportschool, maar haalde er onderaan de streep weinig uit. Sinds ik bij Gym of Victory en met Vic train heb ik een haalbaar doel met sporten en dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer met plezier naar de sportschool ga. Vic is een gemotiveerde trainer die je pusht op een goede manier om het meeste uit jezelf te halen. Grote aanrader!
Bij Gym of Victory mag je jezelf zijn. Victor motiveert je om door te gaan. Ik en mijn moeder komen al 2 jaar bij hem en nog steeds zijn de trainingen leuk en uitdagend. Wij zijn erg blij met Victor als trainer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid