facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gwendolyn Pieters Afscheidsfotografie

Gwendolyn Pieters Afscheidsfotografie

Info

Een tastbare herinnering aan de laatste momenten. Puur, eerlijk, persoonlijk, liefdevol, sensitief en professioneel. Met oog voor voor detail.



"MOMENTEN OM TE KOESTERENAls je weet dat er binnenkort een afscheid gaat komen, dan is het fijn om even met elkaar stil te staan. Bij het leven, bij elkaar. Samen een mooie dag beleven.Op een plek die jullie dierbaar is. Ik leg dat met liefde voor jullie vast: Poseren hoeft niet: het gaat om het samenzijn. Kleine engrote gebaren, een omhelzing. Samen lachen,HERINNERINGEN OM TE TROOSTENAls gespecialiseerd afscheidsfotograaf leg ik alle waardevolle momenten van een uitvaart vast. Twee handen die elkaar vinden. Een liefdevolle blik. Een traan maar bovenal die glimlach, om die prachtige anekdote. Een dag vol emoties, bewaard in integere foto’s. Om herinneringen levend te houden. En om te helpen in het rouwproces."
Adres: Keizer Karelhof 21, 4386BE Vlissingen
Stad: Vlissingen
Route: Keizer Karelhof 21
Postcode: 4386BE



op zoek naar gerelateerd: Afscheidsfotografie opleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gwendolyn Pieters Fotografie Gwendolyn Pieters Fotografie 76 meter Echt een vakvrouw die Gwendolyn. Ze heeft de uitvaart van mijn schoonvader prachtig v...
fotografie Claudia de Wit fotografie Claudia de Wit 508 meter Fotografie van product tot mens....maar dan net even anders!! Claudia de Wit 06-30465...
Product Fotografie Zeeland Product Fotografie Zeeland 1 km Duidelijke website, servicegericht bedrijf en aardige mensen.
Liane-pictures.nl Liane-pictures.nl 1 km Fotograferen, wat een fantastisch vak! De passie voor fotograferen is zó gegroeid dat...
Ruud Rodermond fotografie Ruud Rodermond fotografie 2 km Al meerdere fotoshoots bij Ruud geboekt en ook onze bruiloft heeft Ruud prachtig vast...
Flits & Fun Flits & Fun 3 km Fotosessie vanaf slechts € 7,50!
Saskia van der Eijk Fotografie Saskia van der Eijk Fotografie 3 km We wilden heel graag een newbornshoot reserveren. Via mijn schoonzusje kwamen we Sask...
Jacky.Photography&Art Jacky.Photography&Art 3 km Jacky is een fotografe en autodidact kunstenaar. Ze maakt voornamelijk conceptuele fo...
Recensies
Een deel van de familie vond het in eerste instantie een beetje apart om een fotograaf uit te nodigen. Er heerst toch nog een beetje taboe op de dood en het fotograferen van dit soort gelegenheden. Maar wat is iedereen blij dat we dit toch hebben gedaan! De foto's en het album wat we erbij kregen geeft ons de gelegenheid om weer heel even terug te gaan naar die dag, die zo ontzettend snel voorbij vloog. Het was een fantastisch afscheid en het geeft troost om de foto's terug te zien. De aanwezigheid van een fotograaf was totaal niet storend en toch zijn er van dichtbij hele mooie emoties en details vast gelegd. Vanaf begin van het contact via instagram tot nu ik deze review schrijf heb ik de persoonlijke betrokkenheid bij het overlijden van mijn moeder gevoeld. En dat terwijl je haar en ons helemaal niet kent.
Prachtige foto's waarop de liefde en de warmte goed te voelen is. Gwendolyn is absoluut niet zichtbaar tijdens de dag, terwijl ze gezien de foto's waarschijnlijk pal voor mn neus heeft gestaan!
Gwendolyn is nauwelijks zichtbaar aanwezig. Daardoor is zij in staat om ontzettend mooie momenten vast te leggen. Heel écht en heel puur. Ik vind het zó ontzettend knap dat zij - zonder ons te kennen - in staat is geweest om van de uitvaart, maar ook van bepaalde personen de essentie weer te geven in haar reportage. Bij het samenstellen van het fotoalbum bleken niet alleen haar vakkennis en creativiteit, maar ook haar mensenkennis en empathie. Ik ben dankbaar voor de dierbare herinneringen die Gwendolyn heeft vastgelegd.
Lieve Gwendolyn, ik wist direct dat ik jou als fotograaf bij de begrafenis wilde. Ik vind je foto's prachtig. Je weet de situatie puur en zoals die is vast te leggen. Je was zo stil aanwezig dat ik zelfs ging navragen of jij er toch wel was hihi, natuurlijk was je er! Heel fijn dat we zulke mooie beelden hebben om naar terug te kijken want zo'n emotionele dag gaat vaak in een waas aan je voorbij. Het boek is ook prachtig geworden!! Dank je wel!
Gwendolyn stond op het allerlaatste moment gelijk voor ons klaar. Onze setting was zeker niet standaard en hierin zag ze precies wat er nodig was om het naar onze wensen vast te leggen. Discreet, onopvallend en de juiste momenten legt ze vast.
Gwendolyn heeft van onze dochter 3 jaar geleden ook een waanzinnige foto reportage gemaakt, gewoon in onze huiselijke omgeving. Dit album bekijken we nog vaak. En is ons heel dierbaar. Ook bij de geboorte van onze zoon wilde we weer bijzondere momenten laten vast leggen. En gelukkig nam Gwendolyn weer alle tijd voor ons. Ze is een top fotografe en weet mooie momenten goed vast te leggen.
Gwendolyn Pieters is een TOP fotograaf! Ze heeft heel de dag tijdens onze bruiloft gefotografeerd en het resultaat is prachtig! Het was een prachtige dag met veel lol en gezelligheid. Gwendolyn is een lieverd, heeft veel geduld en niks is bij haar te gek! Je hebt helemaal niet door dat ze aanwezig is, zo op ons gemak voelden wij ons bij haar! Dus zoek je een topfotograaf? Dan ben je bij haar aan het juiste adres!
18 januari 2020 heeft Gwendolyn de uitvaart van mijn moeder vastgelegd. Inmiddels heb ik het album met dierbare foto's in ontvangst mogen nemen. Een zeer waardevolle en liefdevolle herinnering. Ik heb Gwendolyn leren kennen als een bijzondere vrouw. Lief, betrokken en vol passie voor haar vak. Lieve Gwendolyn dankjewel voor je tijd, je betrokkenheid, je rust, en het mooie album. Ik wens je nog vele mooie foto jaren, en dat velen ook dierbare momenten zo kunnen beleven. Lieve groet, Jeannet van Dorst Dooren.
Gwendolyn is niet alleen een hele lieve vrouw maar ook een getalenteerde fotograaf! Ze bespreekt vooraf duidelijk je wensen, wil meer leren over jou als persoon, wat zijn je hobby's waar word je blij van. Elk van deze aspecten verwerkt ze in haar foto's tot het een prachtig geheel vormt. Dank je wel Gwendolyn voor de prachtige foto's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid