facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Guus Wokke opticien

Guus Wokke opticien

Info

Guus Wokke Opticien

Geschiedenis

Voor een nieuwe bril, contactlenzen, zonnebril, hoortoestel of vrijblijvend advies bent u altijd van harte welkom bij ons aan de Markt 26 in Panningen. Bij de persoonlijke advisering laten wij ons ondersteunen door de nieuwste technieken. Door goed te zoeken kunnen wij soms nét een betere oplossing vinden; zeker op het gebied van contactlenzen. Een bril die er net iets beter uitziet of die zich net wat gemakkelijker laat dragen; dat is voor ons de uitdaging in ons vak. Wij gaan er van uit dat problemen er zijn om opgelost te worden en de wensen van onze klanten staat hierbij voorop. Ons lidmaatschap van Register Opticiens, een landelijke organisatie van gecertificeerde zelfstandige opticiens, helpt daar goed bij; er vinden cursussen, bijscholing en uitwisselingen plaats om onze kennis actueel te houden. Uiteraard zijn Marie-José en ik goed op de hoogte van de actuele modemerken, maar bij ons advies letten wij vooral op kwaliteit. Immers brillen worden in alle prijsklassen verkocht, maar kwaliteit ervaart men pas bij het dragen. Bij ons is de klant beslist geen nummer, wij hechten aan persoonlijke benadering en service.

“Lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit nog herinnerd”

Adres: Markt 26, 5981 AP Panningen
Telefoonnummer: 0773060699
Stad: Panningen
Route: Markt 26
Postcode: 5981 AP


Recensies
Wat een eerlijk persoon! Dit is voor mij de eerste keer dat ik met een zeer goed gevoel bij een opticien naar buiten ben gelopen, hij heeft bij mij oogmeting gedaan om te kijken voor een nieuwe bril. Hij constateerde dat ik een luxeprobleem had,hij vertelde dat ik helemaal geen nieuwe bril nodig had! Dit brak bij mij de klomp,hij kijkt niet om winst te maken, maar echt naar de situatie zoals deze is. Hij had mij als leek zijnde,zo een nieuwe bril kunnen verkopen! Als ik hem 10 sterren kon geven, had hij deze ook gekregen! Dankjewel meneer Wokke!
Dit familiebedrijf blinkt uit in deskundigheid, service en advies op maat. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Wat ik enorm waardeer is dat ik 100% kan vertrouwen op hun professionele en vooral eerlijke advies. Ze zullen me nooit zomaar iets aansmeren. Wel hebben ze kwaliteitsproducten voor een prima prijs. Ik ben super tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid