facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Guulke's Lakeside Music Night

Guulke's Lakeside Music Night

Info

Op 18 en 19 oktober 2019 organiseert Harmonie Nederweert weer een proms concert onder de naam "Guulke's Lakeside Music Night"
in Sportcentrum De Bengele.



"Een schat aan herinneringen, ideëen en ambities, dat is waar Guulke onder andere voor staat. Binnen dit restaurant hebben duizenden mensen getafeld, gedronken en gelachen. Onder het genot van dranken en spijzen hebben gasten hier onvergetelijke avonden beleefd. Het is daarom geen verrassing dat Guulke ondertussen een instituut is binnen de dorpskernen van Nederweert; ‘naar Guulke gaan’ is de lokale verbastering geworden van ‘even een borrel doen’ of ‘uitgebreid tafelen’."
Adres:
Stad: Nederweert


Recensies
Dat was echt lekker. Het broodplankje was een plank: gevarieerde broodjes met 3 tapanades, echt veel. Daarna een heerlijke aspergesoep en tenslotte hadden we scampi en vitella tonnato. Hoewel die laatsten eigenlijk ook een voorgerecht waren was het voor ons, met wat frietjes erbij, een perfecte combinatie.
Het is hier echt een warm welkom! Vriendelijk personeel en zeer goede kwaliteit eten en drinken. Deze zaak is ook super gezellig ingericht echt een aanrader als je lekker ongedwongen wilt gaan eten en drinken. Gewoon geweldig! Complimenten hoe jullie het doen!Eten: 5/5
Erg gezellig terras met een vriendelijke en behulpzame bediening. Grote bierkaart en grote keuze aan cocktails en mocktails. Eten was heerlijk, de burger was alleen redelijk afgekoeld bij aankomst. Terras wordt druk gedurende de avond, maar dit was niet hinderlijk. Parkeren: Parkeren openbaar op straat. Voldoende gelegenheid aanwezig in de omgeving.
Heerlijk gegeten, veel keus uit bijpassende speciaal bieren. Gezellige sfeer. Alleen vrij lang moeten wachten voordat we konden bestellen, maar dat mocht de pret niet deren.Eten: 5/5
Van het weekend hier gegeten. Mooi restaurant, door de industriële inrichting wel wat gehorig. Maar ik heb zelden zulke smaakvolle en verrassende vegetarische gerechten gekregen in een restaurant. Ik denk vaak; dit kan ik zelf lekkerder. Maar dat was hier zeker niet het geval. Vooral de rode bieten tartaar was heerlijk. Enige verbeterpunt is dat de bediening slechts serveert, maar bij sommige gerechten geen uitleg gaf proeverij en kaasplankje dus moesten we daarom vragen. Maar al met al zeker aan te raden.
Nederweert. Restaurant ' t Guulke Heerlijk gegeten! Een heerlijke wrap en spareribs als lunch in een gezellige ambiance. Mooie menukaart. Bediening was erg aardig en vriendelijk. Sfeer heel gezellig. Dus...aanrader... Zo lekker gegeten! Er is een ding jammer....en dat is dat dit restaurant niet in Vught staat.
Gezellig, super vriendelijk personeel. Heerlijk eten en veel speciaal bieren.Eten: 5/5
Sfeervol terras ! Het was erg druk maar het personeel deed meer dan hun best om het iedereen naar de zin te maken !! Kortom een gezellige avond gehad en ga er zeker nog een x genieten !! Vegetarische menuopties: Voldoende keus Parkeren: Openbare parkeerplaatsen genoeg in de buurt
Eten bij Guulke is prima, maar niet heel spannend. Het menu is standaard. En de bereiding is niet slecht, maar het is ook niet het beste uit de branche. De spies van varkenshaas was er gaar en doorbakken. De hamburger was te simpel en standaard, bovendien vrij zout. Kortom als je een keer wilt lunchen of dineren dan kan dat prima bij Guulke, maar verwacht geen hoogstandjes.
Lekker eten op een ruim terras buiten. Veel lekkere dingen op de kaart. Heel vriendelijk personeel en niet te lang wachten terwijl het redelijk druk was. Gratis parkeren vlakbij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid