facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Guulke

"Een schat aan herinneringen, ideëen en ambities, dat is waar Guulke onder andere voor staat. Binnen dit restaurant hebben duizenden mensen getafeld, gedronken en gelachen. Onder het genot van dranken en spijzen hebben gasten hier onvergetelijke avonden beleefd. Het is daarom geen verrassing dat Guulke ondertussen een instituut is binnen de dorpskernen van Nederweert; ‘naar Guulke gaan’ is de lokale verbastering geworden van ‘even een borrel doen’ of ‘uitgebreid tafelen’."
Adres: Geenestraat 2 A , Nederweert 6031 VM, NL
Telefoonnummer: 0495 634 221
Stad: Nederweert
Route: Geenestraat 2 A
Postcode: 6031 VM



op zoek naar gerelateerd: guulke openingstijden, guulke kaart, guulke menukaart, restaurant nederweert, guulke lunch, guulke kerst, guulke nederweert facebook, de kleine winst nederweert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café De Kleine Winst Café De Kleine Winst 33 meter Lekker en gezellig eten, een ruime en diverse kaart en veel soorten speciaal bier te ...
Recensies
Erg gezellig terras met een vriendelijke en behulpzame bediening. Grote bierkaart en grote keuze aan cocktails en mocktails. Eten was heerlijk, de burger was alleen redelijk afgekoeld bij aankomst. Terras wordt druk gedurende de avond, maar dit was niet hinderlijk. Parkeren: Parkeren openbaar op straat. Voldoende gelegenheid aanwezig in de omgeving.
Lekker eten op een ruim terras buiten. Veel lekkere dingen op de kaart. Heel vriendelijk personeel en niet te lang wachten terwijl het redelijk druk was. Gratis parkeren vlakbij.
Gezellig, super vriendelijk personeel. Heerlijk eten en veel speciaal bieren.Eten: 5/5
Lekker eten, goed personeel, gezellige sfeer. Goede prijs/kwaliteit. De visbanken salade is echt de beste!! Aanrader!!
Een gezellig café/restaurant waar je heerlijk kan buurten op het terras. Als je houdt van speciale biertjes, dan hebben ze daar een groot aanbod om uit te kiezen! Het eten is er lekker, in een gezellige entourage. Helemaal prima dus!
Heerlijk geluncht op een gezellig terras in het centrum van Nederweert. Ruime keuze in zowel maaltijden als in lekkere biertjes. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Parkeren is dichtbij mogelijk en gratis. Komen graag nog eens terug.
Mooie zaak, fijne gerechten en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. In de serre werd het wel een beetje erg warm, dat is het enige punt van aandacht. Verder top!
Nog nooit zo'n lekkere salade carpaccio surf&turf gehad. Mooi terras, prettige bediening. Heerlijk vertoeven aanrader
Mooie locatie. En lekkere lunch gehad. Het huis biertje is een aanrader!
Ik bestelde 3 porties saté. De serveerster begon over brood maar wij wilden met frites. Nee het ging om stokbrood met kruidenboter. Mijn vrouw wilde dat wel. Na 20 minuten was het brood nagenoeg op en kwamen drie mensen aan een tafeltje naast ons. Wij bestelden ook nog 3 cocktails. Na tien minuten werd er eten geserveerd aan de tafel naast ons. Ik vroeg om opheldering hoe dat kon. De boodschap was kort en geïrriteerd. Ik had brood genomen en dan gaan ze pas verder als dat op is. Na enige onplezierige woordenwisseling heb ik zeer geïrriteerd het terras verlaten, de bestelling geannuleerd en de genuttigde drankjes en stokbrood afgerekend. Hier zien ze mij dus nooit weer. Speciale dieetwensen: Eerst je bordje leeg eten anders krijg je niet je hoofdgerecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid