facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gusto E Gusto Italiaans Reztaurant Pijnacker

Adres: Oostlaan 1, 2641 DK Pijnacker
Telefoonnummer: 0153692461
Stad: Pijnacker
Route: Oostlaan 1
Postcode: 2641 DK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fratelli Pijnacker Fratelli Pijnacker 163 meter Gister hier gegeten en het was een aangenaam verrassing. Eten was voortreffelijk en d...
Recensies
Altijd heerlijke en verse pizza's worden hier à la minute bereid. De pizza 'Di Mario' is wat mij betreft favoriet. Lekker pittig maar niet overdreven scherp of te heet. Tijdens de 'piekmomenten' moet je soms iets langer wachten of loopt de bezorgtijd wat op maar je hebt dan wel een goed, huisgemaakt resultaat. Absoluut een aanrader en biedt zeker uitkomst op die momenten wanneer de inspiratie voor een avondmaaltijd ontbreekt of je niet de juiste boodschappen in huis hebt.
Met de nieuwe eigenaar is het er niet op vooruit gegaan. Geen veranderingen op de menukaart. Bediening is vriendelijk maar erg onervaren. Truffelsaus zonder truffel en pasta met bospaddestoelen verkopen waar geen bospaddestoelen in zitten maar alleen champignons! Ossehaas en pizza waren goed. Voorlopig de laatste x geweest tot dat we betere berichten horen.
Jammer dat het restaurant een andere eigenaar heeft, de kok is waarschijnlijk vervangen, de pizza's vonden we vroeger heel lekker, maar deze keer was het waardeloos bij de tonijn pizza zat geen tonijn en de andere pizza's waren een samenstelling van de bestelde pizza's allen verkeerd, Jammer volgende keer maar ergens anders bestellen
Hier krijg je het gevoel in Italië te zijn: er is een Italiaans-Nederlands sprekende ober en zijn moeder is in de keuken aanwezig. Zij maakt zelf de verrukkelijke limoncello! De opzet is om echt een Italiaans restaurant te zijn en dat lukt! Er is ook Italiaanse muziek, heel zachtjes op de achtergrond. Ze gaan aan mij een vaste klant hebben!! :-
Top het eten was super lekker. Helaas was er wel iets vergeten na een kleine discussie over de telefoon kwam de eigenaar zelf het gemiste gerecht leveren. Dus al met al top service!
Lauwe witte wijn. Dure kindermenu's €. 11.50 t.o.v. restaurants in de zelfde straat €. 6.50 Matige pizza's Geen airco in restaurant gedeelte waar we zaten. Was erg warm. Geen bijzondere ervaring. Volgende keer ergens anders eten. Personeel niet bijzonder vriendelijk.
Al diverse keren hier wezen eten. Het is hier de echte Italiaanse sfeer, bijzonder lekker eten, pasta, vitello, pizza etc.Het maakt niet uit, ook b.v de limoncello het is top! En de bediening is zoals ik gewoon ben in Bella Italia! Als je echt Italiaans wil eten en sfeer proeven? Ga naar Gusto e Gusto in Pijnacker. Vergeet de rest. Dat zijn vreetschuren, sorry voor het taakgebruik.
Jaren geleden waren we een frequente, vaste klant. En met veel plezier, want we genoten van voedsel, wijn, gastvrijheid en de pianomiziek van "opa" die 's weekends speelde. Ik nam dan mn tenorsax mee en samen maakten we tussen de gangen door muziek. Maar gedurende enkele jaren was t allemaal wat minder op dit adres. Inmiddels zwaait er n nieuwe scepter, is het interieur vernieuwd en, niet te vergeten: de menukaart. Vanavond hebben we hier erg lekker gegeten en genoten van het gastheerschap en de wijn. Daarom dus 4 sterren, want weer helemaal de moeite waard!
Leuk restaurantje met erg lekkere verse pizza's!
Gisteren pizza laten bezorgen , een Margaretha en een pizza salami, het kwam al niet zo warm aan. De smaak van de pizza's was gewoon slecht. Nooit meer bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid