facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gunay Lunchroom

Gunay Lunchroom

Info

Welkom op onze site !

Adres: Gedempte Gracht 92, 1506CJ Zaandam
Telefoonnummer: 0756414585
Stad: Zaandam
Route: Gedempte Gracht 92
Postcode: 1506CJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Turkse Restaurant Zaandam, Restaurant Zuiddijk Zaandam, Taka Zaandam, Zaandam kahvaltı yeri, Taka Zaandam ontbijt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wonderful Meal Wonderful Meal 0 meter Een leuk en gezellig begin van de dag. Lekker uitgebreid ontbijten voor € 8,=
Bagels & Beans Bagels & Beans 211 meter Vriendelijke personeel, de koffie was perfect.
Lagom Grand Cafe Lagom Grand Cafe 211 meter Toen we de reviews zagen dachten we, dit is wel extreem goed. Dat zal toch niet? Nou ...
Recensies
Lekker en vers eten! Het is daar altijd druk en geeft soms een beetje een vreetschuur vibe maar nadat we daar 1 keer hebben gegeten zijn we vaker voor meer terug gekomen! Van even snel een heerlijk vers broodje doner tot een hele maaltijd kan je daar goed terecht. Enig minpuntje is dat de setting zelf en met name het meubilair er behoorlijk versleten uitziet, sommige tafels staan scheef of wankelen en staan daardoor niet stabiel met als gevolg dat je soms half wipwappend je eten naar binnen werkt . Verder is er niks weinig op aan te merken en zelfs een aannrader als je van doner of kapsalon houdt!
Eten is lekker, maar wel prijzig vergeleken met andere resto’s in deze categorie. Duurt lang voordat je je bestelling hebt en vond de medewerkster niet echt klantvriendelijk, ze kijkt weg. Had meer interesse voor een groep toeristen die binnenkwam. Verder werd er meer in rekening gebracht dan de prijs op de menukaart. Is overigens al de tweede keer dat dit gebeurd. Dus was dit gelijk ook de laatste keer dat ik daar ben geweest.
Eten was veel te duur. €7.50 voor een normale pide? Nee hoor! Heel jammer dat dit wordt genormaliseerd.
heerlijk eten voor een meevallende prijs. Het eten is goed verzorgd het oog wil ook wat Alleen het interieur is duidelijk aan vervanging toe, maar dat mag de pret van een heerlijke hap niet bederven.
Beetje dubbel gevoel, het eten is lekker maar ERG prijzig. Klantvriendelijkheid is ook mwah. Die knoflooksaus is wel echt heel lekker hoor, en als dat goed is kan je zelfs een broodje baksteen lekker laten smaken.
Niet voor sfeervol tafelen maar wel voor het oppiken van een ongekend lekker broodje köfte. Ieder broodje shoarma of dönner kan meteen z'n koffers pakken.
De beste Turkse donner in de Zaanstreek. Heerlijke kip donner, hun broodjes zijn Altijd lekker knapperig. Echt een aanrader.
Echt lekker eten, bijzondre Plaats en vriendlijke mensen. Ik kwam speciaal uit Amsterdam Het gezegde is waar Van lekker eten word je blij Ik kom percies terug nog een keerEten: 5/5
Ff lekker snelle lunch gescoord, heerlijk gegeten. Volgende keer weer als ik in Zaandam ben
Superlief Personeel Hygiëne is super want ze dragen altijd Handschoenen Heerlijk eten, alles perfect in Balans En je kan er lekker zitten Enige tip: inrichting is al super maar kan nog ietsje Magischer..spiritueel Schilderij ophangen bijv.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid