facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Guna Guna

Guna Guna
Adres: Sint Janstraat 31-A, 5401 BA Uden, Nederland
Staat: Noord-Brabant
District: Uden
Stad: Uden
Route: Sint Janstraat
Huisnummer: 31-A
Postcode: 5401 BA


Openingstijden

maandag: 10:00–22:00
dinsdag: 10:00–22:00
woensdag: 10:00–22:00
donderdag: 10:00–22:00
vrijdag: 10:00–22:00
zaterdag: 10:00–22:00
zondag: 10:00–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TopRC TopRC 736 meter Voor ons was dit de 1ste keer in de winkel. Wij zochten een nieuwe accu voor de monst...
Recensies
Nou, ondanks alle slechte reviews gisteren een voorgedraaide gehaald bij guna guna. Maar inderdaad, dat was de eerste maar ook gelijk de laatste keer. De dame achter de balie leek totaal geen zin te hebben om mij te helpen. Ik had wat vragen en naast dat ze continue niet goed naar m’n vragen luisterde bleef ze gewoon zitten en leek het haar allemaal niet zo te interesseren. Een arrogante houding en absoluut niet klantvriendelijk. Uiteindelijk twee “voor gedraaide” joints gehaald. Nou ik heb geprobeerd ze zo goed mogelijk aan te tikken want ze bogen meteen om. Nadat ik de joint aanstak, viel er super veel uit. En dat bleef ook even zo. Ik voel het altijd super snel als ik maar een paar hijsjes neem maar ik voelde helemaal niks. Wat voor mij echt bijzonder is.nnHier kom ik nooit meer terug! Ze kunnen een hoop leren van de goede shop in Den Bosch!
Vandaag langs geweest en een simpele amnesia gekocht naar aanleiding van slechte recensies, het personeel was echter erg aardig en behulpzaam en de amnesia is van top kwaliteit. Het enige nadeel is dat je voor 4 uur niet mag pinnen.
Slechtse shop in heel Nederland en vooral brabant. Slechte kwaliteit prijs verhouding. Tot 4 uur alleen cash. Ga naar Nijmegen of Eindhoven. Personeel is aardig, maar elke keer je legitimatie laten zien want ohneej als we onze vergunning verliezen kunnen we Uden niet oplichten met slechte wiet en Hasj. En ohja naar 4 uur is bijna alles uitverkocht...want pinnen..oplichters.
Deze shop is ver beneden het gemiddelde met alles! Hoezo zijn ze nog open met al die klachten van klanten? Ze zijn toch afhankelijk van die klanten die ze constant oplichten? Die vrouwen zijn allemaal lelijk van binnen en buiten!
Stupid woman work there! Jouw plaats is in de keuken, niet daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid