facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gulpener Deerehuuske

Gulpener Deerehuuske

Info

De dierenwinkel in Gulpen

Geschiedenis

Je huisdier voelt zich bij ons in de zevende hemel!

Adres: Looierstraat 30, 6271 BB Gulpen
Telefoonnummer: 043-4504026
Stad: Gulpen
Route: Looierstraat 30
Postcode: 6271 BB


Recensies
We zitten op de camping in slenaken, ze bezorgen boven 20 euro gratis. Wat een TOP service! En dan ook gewoon bonnetje erbij met rekening nummer. Waar vind je dat nog zo'n vertrouwen. Echt TOP. Gr een blije honden baas.
Heel goede zaak prima geholpen het zijn vak mensen
Altijd behulpzaam
Deze dierenwinkel is mijn favoriet! Margareth en Herman staan altijd voor je klaar met goede raad en een gezonde dosis humor. Door over te schakelen op de natuurvoeding voor mijn katten een tip van Herman! zijn ze nu bijna nooit meer ziek en zien er erg mooi uit. Ancelina Akinci een zeer tevreden klant!
Vriendelijk personeel, altijd behulpzaam. Ze hebben veel soorten hondenbrokken / katten brokken maar weinig tot geen vers vlees of ingevroren vlees.
Hier ben je nog welkom als klant. Je wordt super op je wenken bedient. Kwaliteit staat hoog in hun vaandel. Kleine maar bijzonder fijne dierenwinkel voor alles wat je nodig hebt. Een aanrader.
Goede lunch voor een goede prijs. Leuke bediening. Bij goed weer kun je ook leuk buiten zitten
Goede en betrouwbare degelijke service en veel verstand van dieren!
Fijne mensen / lief klein hondje en goed materiaal voor uw huisdier.
Altijd goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid