facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gulpener Bierbrouwerij

Gulpener Bierbrouwerij

Info

Als onafhankelijke familiebrouwerij genieten we al sinds 1825 van onze vrijheid. De vrijheid om onze eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar continu te verrijken.



"Al 8 generaties brouwt onze familie in de Zuid-Limburgse heuvels de meest smakelijke, uitgesproken en eerlijke speciaalbieren. Dit doen wij met gerst, hop en water uit eigen regio. Onze onafhankelijkheid geeft ons de vrijheid om de keuzes te maken die goed zijn voor onze bieren en omgeving.Meer weten? Neem een kijkje op www.gulpener.nl!"
Adres: Rijksweg 16, 6271 AE Gulpen
Telefoonnummer: 043-4507575
ln.reneplug@ofni
Stad: Gulpen
Route: Rijksweg 16
Postcode: 6271 AE



op zoek naar gerelateerd: gulpener bierbrouwerij restaurant, gulpener bier kopen, gulpener vacatures, gulpener bieren, kortingscode gulpener brouwerij, gulpener bierpakket, gulpener brouwlokaal, open dag gulpener bierbrouwerij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gulpener BrouwLokaal Gulpener BrouwLokaal 1 meter Leuk en sfeervolle tent. Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Kaart is niet hee...
Gulpener Bierhuys Gulpener Bierhuys 50 meter In de bierbrouwerij Gulpener kun je je onderdompelen in de brouwgeschiedenis . De bi...
Recensies
Al een paar keer geweest, telkens super vriendelijke bediening! Deze keer een "high beer" geprobeerd, zeker de moeite waard!
Gulpen bezoeken? Altijd hier eindigen. Alles wat er uit de keuken komt is lekker, en de bieren....veel keus en er zit altijd iets lekker voor je tussen. Ook voor workshops en rondleidingen top!
De biergarten bij de brouwerij is een uitstekende locatie om van wat biertjes te genieten en wat lekkere borrelhapjes. De bediening is vriendelijk en behulpzaam en snel genoeg. Je kunt er gemakkelijk een paar uurtjes vertoeven mits je van bier houdt.
Rondleiding en proeverij hebben mijn favoriete biermerk eer aan gedaan. Wat een geweldig bedrijf, merk en heerlijke bieren. Bovendien zeer plezierig personeel dat er met passie en aandacht voor je staat.
Wat een fantastische bierbrouwerij is dit! Heerlijke tuin om een burger en een biertje te eten. Binnen zit je ook leuk. Mensen zijn hier echte bierliefhebbers en denken graag met je mee. Zo super geholpen door Gabriel. Top avonden gehad!
Op zich een toffe lokatie. Alleen versta ik die Ollanders niet en ben ik nu zeker, na bijna al van hun bieren geproefd te hebben, dat ze nog veel te leren hebben om op hoger niveau te raken.
Heerlijk proeflokaal. Je kan er zalig bij de openhaard zitten en dan genieten van een drankje.
Geweldige rondleiding gehad door deze ambachtelijke brouwer van pils en speciaalbieren. Gulpener is een familiebedrijf en dat stralen alle medewerkers ook uit. Na de rondleiding krijg je een leuke proefsessie in het proeflokaal. Een must voor elke birrliefhebber.
Lekkerste burger die ik ooit heb gehad! De bieren zijn geheel naar verwachting natuurlijk ook fantastisch, en altijd een brede selectie.
Wat een geweldige locatie. Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Gulpener Bierbrouwerij met het openbaar vervoer


Gulpen, Brouwerij 30 meter
350
650
657
659
Gulpen, Brouwerij 60 meter
350
657
Gulpen, Markt 70 meter
54
55
655
Gulpen, Busstation 280 meter
350
47
54
55
57
647
650
655
657
658
659
Gulpen, Hoeve Wijngaard 330 meter
54
55
655

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid