facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gullimex BV

Gullimex BV

Info

Toonaangevend in het ontwikkelen, leveren&servicen van professionele meetinstrumenten voor de voedingsmiddelen-, farmaceutische, medische en industriële sector.



"U wilt uw klanten het beste leveren wat u in huis hebt. Ook wij snappen het belang van goede producten en diensten binnen de Medisch Pharma, Food en Logistieke sector die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Dat vergt constante kwaliteit, optimale hygiëne, veilige productie. En de wetenschap dat u voldoet aan alle voorwaarden en dat processen onder controle zijn. Gullimex biedt u die zekerheid! Onze bijdrage aan gezondheid en welzijn is dat wij u, onze klant, 100% controle geven over de kwaliteit en hygiëne van uw product en proces."
Adres: Oostermaat 7, 7623CS Borne
Telefoonnummer: 074-2657788
Stad: Borne
Route: Oostermaat 7
Postcode: 7623CS



op zoek naar gerelateerd: Gullimex antwoordnummer, Gullimex thermometer, Gullimex gmbh, Ertan Gormus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kaeser compressoren Nederland Kaeser compressoren Nederland 2 km Eerste dienst
Recensies
Fijne organisatie om voor te werken. Een echte kennispartner op verschillende gebieden zoals hygiene controle en visuele inspectie
Een mooi bedrijf en goede service
Super goed geholpen!
Beste medewerkers
Mooi innoverend bedrijf, dankzij gekalibreerde thermometers kunnen we de temperatuur accuraat bijhouden tijdens verschillende stappen binnen het bierbrouwproces. Groetjes van toekomstige microbrouwerij 'Buurthuis Het Geschilde Tomaatje' :
Kinderachtig bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid