facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Guidan

Guidan

Info

De eerste en enige 100% onafhankelijke NVM aankoop- en nieuwbouwadviseur, actief in Apeldoorn, Deventer en de gemeente Voorst, NWWI taxaties.

Geschiedenis

Via dit kanaal blijft u altijd op de hoogte van leuke nieuwtjes, bijzondere feiten en informatie over de lokale woningmarkt.



"Op zoek naar een aankoopmakelaar in de regio Apeldoorn, Deventer of de gemeente Voorst? Guidan heeft zich volledig gespecialiseerd in professionele aankoopadvisering- en begeleiding en werken uitsluitend voor kopers. Hiermee zijn wij het eerste en enige kantoor in de regio die volledig onafhankelijke aankoopadvisering aanbiedt.Een ervaren aankoopmakelaar aan uw zijde die de klappen van de zweep kent en een groot netwerk tot zijn beschikking heeft is inmisbaar om succesvol te zijn in een krappe markt. Wij zijn lid van de NVM en zoeken actief naar woningen die bij uw wensen passen. U krijgt een eerlijk, onafhankelijk en transparant aankoopadvies."
Adres: Martinusweg 19, 7391AC Twello
Telefoonnummer: 0646767299
Stad: Twello
Route: Martinusweg 19
Postcode: 7391AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van den Belt Makelaars Van den Belt Makelaars 1 km Heel vriendelijke en behulpzame makelaar met verstand van zaken
Nikkels bouwbedrijf Nikkels bouwbedrijf 1 km Ons huis moet nog worden gebouwd, dus geen review over het resultaat. De contacten to...
Huren in De Fliertbuurt Huren in De Fliertbuurt 1 km September online start verhuur: 13 luxe woningen aan de Bonenakker in Twello. Huur va...
Recensies
Guido heeft ons erg prettig geholpen met het kopen van een nieuw huis. We kwamen zelf niet uit de regio dus was het fijn om iemand te hebben die meer van de regio af wist. Guido geeft duidelijk en inhoudelijk advies over een huis en laat het "gevoel" meer bij ons als kopers. Dat werkte voor ons erg goed. Tijdens onze zoektocht zijn we ook enkele bijzondere constructies tegengekomen zoals erfpacht en zelfstandige nieuwbouw en dan bleek Guido elke keer erg kundig. Ook al zijn dit koopvormen die een stuk minder vaak voorkomen. Met het doen van een bod hebben we elke keer goed advies gekregen en bij het huis dat we uiteindelijk gekocht hebben zorgde Guido dat we snel konden doorpakken. Kortom, wij raden Guido van harte aan.
Guido werd ons aanbevolen door familie en wat zijn we daar blij mee geweest! Dit typen we vanuit ons nieuwe huisje, die we zonder Guido waarschijnlijk niet gehad hadden. Super laagdrempelig, Guido staat altijd open voor elke vraag en beantwoordde deze snel met kennis van zaken. Ben jij op zoek naar een betrouwbare fijne partner in je zoektocht naar een nieuw huis, dan raden wij zeker Guido aan!
Wij hebben de service van Guidan wederom als perfect ervaren. Zij hebben ons nu voor de 2e keer aan een huis geholpen met succes. Ze zijn persoonlijk, vriendelijk en hebben kennis van de lokale markt. Denken mee in mogelijkheden en behouden je voor misstappen. Ze staan altijd voor je klaar en bij onze volgende huizenjacht zijn zij de eerste die we bellen.
In de gekke periode van overbieden en heel snel moeten zijn, heeft Guido ons perfect geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. Met name bij het biedingsproces en de snelle afhandeling van de koop was hij van grote toegevoegde waarde. Aanrader!
Guidan heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van ons huis. Wat Guido bijzonder maakt is zijn doortastendheid, directheid en kennis van de markt en verkopende makelaars. Hij is lekker nuchter en maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Die eerlijkheid zorgt ervoor dat je weet wat je aan hem hebt en weet wat je koopt. Tel daar bovenop dat het kantoor goed bereikbaar is, ze heel servicegericht Jesper is ook een topper! en vriendelijk zijn, gebruikmaken van een handige zoektool en de prijs meer dan schappelijk is. Na 3 bezichtigingen hebben wij via Guidan ons nieuwe huis gekocht, waar we heel blij mee zijn.
Vorig jaar zijn mijn vriendin en ik in contact gekomen met Guido en Jesper. Na eerst zelf huizen te hebben bezichtigd maar met biedingen steeds mis te grijpen wilde we graag een aankoopmakelaar inschakelen. Wij hadden een bepaald gebied voor ogen waar we wilden wonen en zochten een aankoopmakelaar in die regio. Na wat zoeken kwamen we uit bij Guidan. De aanpak van Guido sprak ons zeer aan. In de zomer van 2021 zijn we gestart en eind 2021 hadden we ons eerste huis gekocht. In die zes maanden zijn we erg goed geholpen door Guido en Jesper. Ze denken graag mee, komen met goed advies en zijn écht altijd te bereiken. Guido is de aankoopmakelaar en hij is direct, eerlijk maar ook altijd vriendelijk. Guido verzorgde het contact met de verkopende partij waardoor de afhandeling van de koop ook zeer soepel verliep. Al met al zijn wij dik tevreden met de geleverde diensten.
Omdat ik snel een koopwoning wilde vinden voor mijn nieuwe baan heb ik Guidan ingeschakeld. Ze hebben ons prettig geholpen om snel woningen te vinden die voor ons passend én nog beschikbaar waren. Ze kennen de lokale woningmarkt, weten op welke woning je daadwerkelijk een goede kans maakt, en hebben goede contacten met andere makelaars. Daardoor kwamen we in een betere positie een kansrijk bod uit te brengen. In een paar weken was het gepiept!
We kwamen niet uit de regio dus het was erg fijn met een lokale makelaar contact te hebben. We hebben zelf enkele huizen bezichtigd maar uiteindelijk heeft Guido via via een bezichtiging kunnen plannen bij een huis, voordat deze op Funda kwam; dit huis hebben we kunnen kopen en dat was zonder Guido en Jesper nooit gelukt. Hij is nuchter, benaderbaar, heeft goed gevoel bij de prijzen in de markt en simpelweg prettig om mee te werken.
Na een halfjaar zelf huizen te hebben bezichtigd hebben we Guidan ingeschakeld om ons te helpen met de zoektocht naar ons gedroomde huis in het groen mét ruime tuin. En dat is zeker gelukt! Guido heeft ons geholpen om beter af te bakenen wat we nu precies zochten en kon goed meedenken over een `klus´ huis waar we zelf best het nodige aan wilden doen. De communicatie verliep altijd snel en laagdrempelig. En met zijn kennis van de huidige huizenmarkt is ook het bieden en de aankoopprocedure soepel verlopen. Aankoopmakelaar Guidan is zeker een aanrader als je je niet gek wilt laten maken door de huidige huizenmarkt en onafhankelijk advies zoekt met veel kennis van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid