facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GUHRU, wijzer in HR

GUHRU, wijzer in HR

Info

GUHRU maakt kwalitatief hoogstaand personeelsbeleid en verzuimmanagement toegankelijk voor het MKB-bedrijf. Ook werving & selectie maakt onderdeel uit van onze dienstverlening.

Geschiedenis

GuHRu is een adviesbureau dat kwalitatief hoogstaand personeelsbeleid toegankelijk maakt voor het MKB-bedrijf.
Wij ontzorgen u op het gebied van HR.
Al is het plan nog zo sterk, strakke uitvoering is cruciaal. U bent bij ons aan het juiste adres voor praktische zaken die op korte termijn opgelost dienen te worden én voor strategische HR-vraagstukken voor de lange termijn.
Wij kunnen u op het gebied van HR ontzorgen door één van onze adviseurs een dagdeel of meerdere dagdelen per week bij u te detacheren. Ook kunnen we zorgen voor (tijdelijke) verzwaring van uw HR-werkveld.

Wij lossen voor u als MKB-bedrijf problemen op omdat uw bedrijfsomvang het niet toelaat hiervoor een professionele HR-functie te organiseren voor acceptabele kosten. Zie ons als uw externe HR-medewerker!
• Wij zijn pragmatisch, doen recht aan wat al goed op orde is en voegen toe wat nodig is.
• GuHRu brengt deskundigheid, kwaliteit en de energie die nodig is om zaken in beweging te brengen.
• Wij hebben ervaring, u krijgt werkende oplossingen en ‘proven material’ aangereikt.

Wij beginnen met de basis en voeren een HR-Quick Scan uit. Voldoen de personeelsdossiers, arbeidsovereenkomsten, het personeelsreglement en documenten voor arbo & veiligheid aan de huidige wetgeving? Zijn de personeelsdossiers compleet en op orde conform wettelijke vereisten en het nieuwe ontslagrecht?
Vervolgens kijken we naar de ontwikkelingsfase van uw bedrijf en of uw HR-beleid er ook op afgestemd is.
U hebt zich als bedrijf steeds verder ontwikkeld. Is uw staf met de evolutie van uw bedrijf meegegaan? Zo niet, dan zorgen we daarvoor.
Samen met u passen we HR-thema’s toe om de ontwikkeling van uw bedrijf verder te brengen: competentieprofielen, een beloningssysteem, sturen op de leeftijdsopbouw van het personeelsbestand, strategische personeelsplanning, opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers etc.
Dat is de werkwijze waarmee we ons HR-advies integreren in uw bedrijf.

Adres: De Bleek 32, 7468 DL Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0547 820 480
Stad: Enter
Route: De Bleek 32
Postcode: 7468 DL



op zoek naar gerelateerd: GuHRu jobs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Forque Forque 1 km Forque is een organisatie- en adviesbureau en realiseert verbeteringen in bedrijfspro...
Kompetens Kompetens 2 km Ontwikkeling van mens & organisatie
Hendriks & Markvoort creatieve communicatie b.v. Hendriks & Markvoort creatieve communicatie ... 2 km creatief communicatie/marketing bureau die gelooft dat elk merk zijn eigen sterke ide...
Borgerink Architecten Borgerink Architecten 2 km Snel en duidelijk advies met een bijzondere architectuur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid