facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Guesthouse Goditi la vita

Guesthouse Goditi la vita

Info

Onttrekken aan je drukke baan en logeren in het leukste tiny house, gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen? Geweldig! Ontspan, geniet en reserveer :)

Adres: De Hout 30A, Hem, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0630724869
ln.ativalitidog@ofni
Stad: Hem
Route: De Hout 30A


Openingstijden

Maandag: 00:01 - 23:59
Dinsdag: 00:01 - 23:59
Woensdag: 00:01 - 23:59
Donderdag: 00:01 - 23:59
Vrijdag: 00:01 - 23:59
Zaterdag: 00:01 - 23:59
Zondag: 00:01 - 23:59

Recensies
Erg fijne accomodatie, van alle gemakken voorzien. Erg knus ingericht en veel ruimer dan gedacht. Erg vriendelijke eigenaar die heel behulpzaam is. Rustig gelegen met veel boerenland in de omgeving. Het huisje ligt alleen vrij dicht op het woonhuis van de eigenaar waardoor je net iets minder het gevoel van 'midden in de natuur' hebt dan in eerste instantie gedacht.
Mooie locatie
De gastvrouw is erg aardig en versiert het huisje heel hartelijk. Door de combinatie van kleuren, behang en enkele decoraties ziet de binnen- en buitenkant er erg design uit. Het keukengerei is compleet en het bed is zeer comfortabel om op te slapen. Als je ervoor kiest om hier te wonen, moet je nog een paar dagen blijven voordat je er spijt van krijgt!
Gewoon perfect. Prima huis, redelijke prijs, rustige omgeving. Vriendelijke hospita
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid