facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gudrun Has - workshops en privélessen

Gudrun Has - workshops en privélessen

Info

Cursussen en Workshops op maat: Acne bindweefsel, huidverbeterende, pincement en Shiatsu massage, cursussen voor het behalen van het diploma bij ANBOS.

Geschiedenis

Wilt je graag meer technieken leren of wil je een diploma halen in acne, bindweefsel-, huidverbeterings-, pincements- of Shiatsu massage. Je het een drukke salon en je hebt weinig tijd. Kies dan voor de privé opleidingen van Gudrun Has Education. Alle workshops en lessen worden in overleg naar wens en op maat gemaakt.



"Cursussen en workshops op maat. Wil je graag meer technieken leren of wil je een diploma halen in acne, bindweefsel-, huidverbeterings-, pincements- of Shiatsu massage. Je hebt een drukke salon en je hebt weinig tijd. Kies dan voor de privé opleidingen van Gudrun Has - Workshops en privélessen. Alle workshops en lessen worden in overleg naar wens en op maat gemaakt."
Adres: B Zweersstraat 12, 1544MB Zaandijk
Telefoonnummer: 06 42540480
Stad: Zaandijk
Route: B Zweersstraat 12
Postcode: 1544MB



op zoek naar gerelateerd: Gudrun Has boeken, Gudrun Has bindweefselmassage, Beauty op Zolder, Workshop bindweefselmassage gezicht
Recensies
Samen met mijn collega heb ik de opleiding specialisatie acne bij Gudrun gevolgd. De praktijklessen zijn heel fijn, duidelijk en leerzaam. Ook het lesmateriaal online is heel prettig. Ik heb mijn praktijk examen in 1 x gehaald met een 9 als beoordeling! Wanneer je een vraag hebt kan je Gudrun altijd bellen of appen en ze neemt altijd de tijd om je te helpen en te antwoorden. Echt een aanrader!
Al twee jaar verzorgd Gudrun met succes de Specialisatie Huidverbeterende massage bij Opleidingsinstituut Dermé. Wij zijn dan ook zeer tevreden met deze samenwerking. Gudrun weet precies waar ze over praat en de praktijklessen worden goed onderbouwd met de theorie. Alle leerlingen zijn tot nu toe geslaagd voor zowel het theorie examen als het praktijk examen! Dank je wel Gudrun!!
Ik heb al een aantal keer les gehad van Gudrun, privé en klassikaal bij de Anbos. Gudrun is vriendelijk, duidelijk en rustig in haar uitleg. Enorme expertise in theorie en praktijk op allerlei gebieden van opleidingen. Ook haar theoretische oefen toetsen zitten goed in elkaar, makkelijk en veelzijdig om voor examens te oefenen. En altijd als ik vragen heb over alles omtrent mijn salon of behandelingen kan ik bij haar terecht. Wat echt steun bied. Gudrun super bedankt voor alles wat je al betekent hebt voor mij!!
Vandaag voor de eerste keer een privéles Shiatsu facelift gevolgd. Wat een vakvrouw is Gudrun!! Met veel geduld, aandacht en positiviteit heeft ze mij deze prachtige massage geleerd. Hartelijk dank Gudrun!!!
Huidverstrakking bindweefsel massage gelaat en lichaam opleiding gehad. super fijne vriendelijke docent, heel erg deskundig !! Duidelijk leermaterialen!!! Ben echt elke keer met plezier naar de les gegaan.
Gudrun is een goede trainer. Ik heb er privé buccaltraining gevolgd van 2 uur en dat is me prima bevallen. Zeer kundige vakvrouw. Aanrader
Twee hele leuke en leerzame cursusen gehad.Bindweefsel en toning buccal massage. Een echte aanwinst voor de salon. Gudrun dank je, je bent een topper!!!!
Ik heb meerdere trainingen gevolgd bij Gudrun. Alle werkboeken zijn meer dan compleet. Wanneer je deze leert ben je gegarandeerd van het slagen voor je theorie examens. Ook het praktijkgedeelte is heel fijn. Gudrun geeft veel aandacht aan details, geeft positieve feedback om nog beter te worden en is een betrokken trainster. Ik zie alweer uit naar een volgende training!
Ik wist al dat Gudrun een van de beste is in veel verschillende massagetechnieken, dat hoor je om je heen van collega's. Nu zelf eens een paar privélessen gevolgd bij haar thuis, erg leerzaam en in een ontspannen, rustige omgeving. Zeker niet de laatste les geweest bij Gudrun. Een aanrader voor mensen die kwaliteit zoeken.
Vandaag samen met mijn collega training mogen volgen bij Gudrun. Wat zat de training goed in elkaar , Gudrun neemt alle tijd om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Gudrun wat was het fijn om les van je te mogen krijgen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid