facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GT Yacht Brokers

GT Yacht Brokers

Info

GT Yachtbrokers is de jachtmakelaar die zich richt op de verkoop van cruiser/racer zeilschepen vanuit Nederland. EMCI gecertificeerd en lid NBMS.

Geschiedenis

Onze jachtmakelaars zijn beëdigd en EMCI (European Maritime Certification Institute) gecertificeerd.
Kantoren
GT Yachtbrokers opereert vanuit een zeer aantrekkelijk kantoor met verkoopsteiger in de Marina Stellendam. We bevinden ons boven het restaurant met uitzicht over de jachthaven.
Verkoophaven
Onze kantoor in Stellendam beschikt over een verkoophaven waar een deel van ons aanbod te bezichtigen is. Het is niet verplicht uw jacht bij GT Yachtbrokers neer te leggen, maar geniet wel onze voorkeur. GT Yachtbrokers laat klanten nooit op eigen gelegenheid uw schip bekijken. Wij begeleiden de koper naar uw schip door heel Europa. Zo vindt u onze schepen bijvoorbeeld in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Kroatië en Frankrijk. Door het internationale karakter van ons bedrijf werken we samen met collega’s door heel de wereld samen.
Marketing
Wij hanteren een uitgekiende verkoopstrategie m.b.v. de vakpers en gespecialiseerde internetsites, waar particulieren geen toegang toe hebben, zoals bijv. Yachtworld en de eigen website www.GTyachtbrokers.com. Ook sturen we met regelmaat nieuwsbrieven naar onze klanten met nieuw aanbod en ander nautisch nieuws. Klik de link: Jacht verkopen voor meer informatie
Nieuwe schepen
GT Yachtbrokers is buiten hun activiteiten als jachtmakelaars ook dealer van de merken Dehler en Varianta. Beide merken hebben een cruiser-racer karakter dat uitstekend past bij de schepen die wij als GT Yachtbrokers aanbieden. Op de websites van www.dehler.nl en www.variantanederland.nl kunt u onze nieuwe schepen vinden.
Internationaal georiënteerd
GT Yachtbrokers heeft al vele schepen verkocht, niet alleen binnen Nederland maar ook daarbuiten. Veel Nederlandse schepen varen op internationale wateren en worden vanuit het buitenland naar Nederland getransporteerd. Kortom: GT Yachtbrokers geniet grote internationale bekendheid en heeft een ruime database met klanten. We spreken vrijwel alle belangrijke Europese talen en hebben ervaring in alle mogelijke internationale transacties en bijbehorende wetgeving. Door haar contacten in Barcelona, Kroatië en Italië kan GT Yachtbrokers tevens de Zuid Europese markt bedienen en vice versa.
Transactie
Een snellere, voor u zorgeloze, afhandeling van de transactie: niet alleen actief aanbieden aan klanten, maar ook het afhandelen van de transactie tot het geld op uw rekening staat. GT Yachtbrokers werkt via een Stichting Derdengelden.
Financiering & registratie
Het oplossen van problemen op het gebied van registratie, verzekering, financiering etc., die een eventuele verkoop van uw jacht in de weg kunnen staan is ons dagelijks werk.
U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Het is ook altijd mogelijk om aan boord af te spreken. Wij komen u graag opzoeken.




"Ons kantoor bevindt zich in de jachthaven Marina Port Zélande op de K1 steiger. Aan de steiger treft u een kantoor, diverse modellen van Dehler en een deel van het aanbod van GT Yacht Brokers. op de website GTyachtbrokers treft u ons full service concept aan met verkoop/aankoop/service/stalling en refit."
Adres: Deltahaven 79, 3251LC Stellendam
Telefoonnummer: 0031-187663388
Stad: Stellendam
Route: Deltahaven 79
Postcode: 3251LC



op zoek naar gerelateerd: For Sail Yachtbrokers, White Whale Yachtbrokers, Yacht for sale, House of Yachts, Jachtmakelaar Medemblik, Een jacht, Valk Yachts for sale, Grote jacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marina Stellendam Marina Stellendam 43 meter Smerige stijgers en de manager is een pure oplichter! Je kunt beter naar Port Zelande...
Marina Stellendam Marina Stellendam 66 meter Fijne marina. Van alle gemakken voorzien. Vriendelijke mensen. Schoon en luxe sanitai...
Dehler Nederland & België Dehler Nederland & België 100 meter Dehler Nederland en België informeert klanten en prospects over alles van Dehler, en...
Delta Watersport Delta Watersport 652 meter Hartelijk dank Heyko en Fedor voor de fijne, zakelijke en correcte wijze zoals jullie...
VAN VEEN & Sons VAN VEEN & Sons 723 meter Classic Yacht Broker. A selection of Swan, Baltic, Bowman, Hinckley and more. Designs...
Recensies
Super vriendelijk en professioneel geholpen. Dankzij Tjerk zijn we "Overstag" gegaan. Heel blij met de goede advies en de service van GT Yacht Brokers.
Beste Tjerk en Gijs, Bedankt voor de vlotte verkoop van onze boot. De verkoop heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Top!
Zeer tevreden over het gehele aankoop proces, snelle reacties ook na kantoortijden !, Gemaakte afspraken zijn allemaal 100 procent nagekomen, met goed gevoel en mooie boot verheugen wij ons op nieuwe vaar seizoen.
In Corona tijd op zoek naar een leuk schip. Niet te vinden. Gelukkig vond Tjerk van GT Yacht Brokers ons nieuwe schip. Deze hebben we nu ca. 2 weken en zijn er erg blij mee. Dank je wel!
Prettig persoonlijk contact met deze makelaar die zowel naar de belangen van koper als verkoper kijkt. Ook na de koop werd hulp geboden bij de technische expertise en daaruit komende reparaties. Voorheen werkzaam vanuit Stellendam maar tegenwoordig gevestigd in de haven van Port Zelande. Loop gewoon eens binnen om kennis te maken. Ze hebben lekkere koffie.
Het was er erg mooi en ook lekker weer
Een zeer mooi schip afgeleverd …tevreden eigenaars!
Goed restaurant en mooie haven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid