facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gsmshop

Gsmshop

Info

GSM Reparatie terwijl u wacht!



"GSMShop staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Onze transparante reparatieruimte is hiervan een sprekend voorbeeld. Uw Smartphone is bij ons in goede en betrouwbare handen en u kunt meekijken tijdens een reparatie die gemiddeld binnen 25 minuten is opgelost en met 3 maanden garantie wordt afgeleverd.Al meer dan 20 jaar ervaring in het verkopen en repareren van toestellen.Leuk als u uw Smartphone of tablet ook eens van binnen wilt zien! Kom eens langs en onze reparateurs geven u graag eens een kijkje in het reparatiecenter."
Adres: Graaf Willem II straat 24, 2691MW 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0174440446
Stad: 's-Gravenzande
Route: Graaf Willem II straat 24
Postcode: 2691MW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: GSM Westland, Telefoon winkel Naaldwijk, Gsm shop Leyweg, Telefoon reparatie Naaldwijk, GSM shop Den Haag, GSM Westland openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gsm-TabletRepair Gsm-TabletRepair 186 meter Ik ben super goed geholpen door meneer! Ben er per toeval beland, over de marktplaats...
KD Telematica B.V. KD Telematica B.V. 1 km Na 1 jaar nog steeds niks gebeurd meerdere malen gebeld. Altijd te horen gekregen de ...
Recensies
Ben er langsgeweest met mijn nieuwe Asus telefoon. Gezien ik weet dat voor deze telefoons geen tot nauwlijks screenprotectors te verkrijgen zijn, zelfs van Asus 1 gekocht. Langs geweest om door hun erop te laten, deden ze helemaal niet moeilijk over en is netjes erop gezet voor me in no time! Top gozers! Top service!
Kundig personeel die klant gericht advies geven en erg vriendelijk en behulpzaam
Altijd vriendelijk en adequaat geholpen . Fijne zaak
Tevreden, meer dan mensen die voor je klaar staan, dit zijn gewoon dikke vrienden!
Heel goed geholpen en mijn abonnement is gewijzigd maar goedkoper provider ben ik tevreden
Pixel 4 telefoon langs gebracht ter reparatie. Het scherm was 2 maanden geleden kapot gegaan, verder werkte alles naar behoren. Na reparatie werkt de selfie camera aan de voorkant van de telefoon niet meer. Dus tijdens het demonteren / repareren / monteren is er iets mis gegaan. Ik ben van mening dat jullie deze schade hebben aangericht en baal er van dat jullie hem niet meer kunnen of willen repareren. Jullie als bedrijf zijn toch ook verzekerd voor dit soort zaken?
Heel goed geholpen met mijn abonoment
Ik kom al jaren bij deze winkel, vaste klant al 20 jaar. Altijd goede service gehad altijd geholpen met een glimlach... Ik kom zelf uit Italie en ben een tevreden klant ik wordt echt echt echt goed geholpen! Goede service altijd goede kwaliteit. Bedankt voor alle hulp al jaren Ik koop altijd hoesjes van Pierre Cardin bij hun , en ik kom altijd langs voor mijn reparaties en accesoires en telefoons. Je wordt geholpen als een koning hierzo. Ik raad iedereen deze winkel aan. De beste uit 's-Gravenzande. Goede mensen, bedankt voor jullie hulp al jaren. Ik blijf altijd bij jullie komen en bij niemand anders! 10000% oke!! biene..........!
Deze mensen zijn zeer professioneel en ook erg vriendelijk! Meerdere malen hebben ze me geholpen bij het kiezen van de juiste reparatie of het kiezen voor een nieuwe telefoon aangezien dit soms in kosten beter uitkwam. Fijne service waar ik zeker terugkom!
Zeer goed geholpen en zeer vakkundig beveel ik iedereen aan. Ben pas geleden met mijn Samsung s7 geweest ivm beeldscherm deze hadden za al 2x gerepareerd en opeens werd het beeldscherm paars en toen zwart en ze hebben hem nagekeken en heb toen een gratis nieuw scherm gehad zonder kosten dat vind ik super goede service en zeer klantvriendelijk zeer goed bedrijf met super service raad ik iedereen aan die zijn telefoon wil laten repareren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid