facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gsmreparatietwente.nl 30min Express Service

Gsmreparatietwente.nl   30min Express Service

Info

GSM Reparatie repareert uw smartphone, iPad of iPhone binnen 30 minuten! Incl.12 maanden garantie! Bel 074 291 47 47

Geschiedenis

GsmReparatieTwente.nl bestaat meer dan 15 jaar! Jaarlijks worden er duizenden Gsm's & Tablet's gerepareerd bij ons. Inmiddels hebben wij meer dan 25.000 toestellen gerepareerd. We voeren reparatie uit voor consumenten uit heel twente. Daarnaast zijn we een vast reparatiepunt voor veel verzekeraars en Assurantie kantoren. De meeste reparaties duren ongeveer 30 min. Onder het genot van een heerlijke kop koffie kunt u bij ons in de winkel blijven wachten of lekker gaan schoppen in het leukste dorp van Overijssel!

Producten

Apple/Samsung/Sony/Microsoft/Acer/Asus/Huawei/LG



"Telecomshop Twente is dé telecomexpert om de hoek, voor deskundig advies, reparatie en service op het gebied van abonnementen en telefonie."
Adres: Stationsstraat 4, 7622 LX Borne
Telefoonnummer: 0742914747
ln.etnewteitarapermsg@ofni
Stad: Borne
Route: Stationsstraat 4
Postcode: 7622 LX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Echt een top zaak. Super leuke lui, goede sfeer en ze helpen je snel. Scherm in 1 uur gemaakt en ze nemen ook echt de tijd voor je om goede informatie en tips te geven. Echt zeker een aanrader!!!
Gewoon top, super snelle reparatie. heeeel klant vriendelijk, contact gezocht na problemen met telefoon ik mocht dezelfde dag nog langskomen en het werd gelijk geregeld met goede uitleg was erg duidelijk! Beveel deze winkel zeker aan. Afspraak goed na gekomen.
Ik kwam voor een kapot scherm van mijn telefoon met in mijn hoofd de gedachten dat ik de telefoon moest achterlaten voor de hele dag. Zonder enige twijfel werd hij direct ter plekke gerepareerd en heb ik maar 30 min hoeven wachten. Top service en leuke gezelschap wanneer je aan het wachten bent!
We zijn fantastisch geholpen en geweldige service. Echt aan te beleven uitleg zo belangrijk en dat is hier top
Nadat ik waterschade met mijn telefoon heb gehad, ben ik erg goed geholpen. Het personeel is vriendelijk, kundig en ze namen de tijd. Snelle reparatie! Kortom erg tevreden.
Super aardig,behulpzaam.neemt tijd voor je en goeie uitleg en advies..alle personeel hoor..blij mee,hier kom ik vaker
Heel tevreden met deze zaak, heel goed geholpen, hele goede service!!!
Goede winkol vriendelijke personeel appie oké de eigenaar van Borne telefoon winkels Borne supper goed altijd goede suvers en oké alijdt supper goed mooie winkel supper goede telefoon zaak ze willen je altijd meteen helpen supper goed gortjes wesleyhoek heelmssl supper goed goed gortjes wesleyhoek heelmssl supper supper goed gortjes wesleyhoek goed goed gortjes wesleyhoek
Wij gaan hier al jaren heen en worden altijd super geholpen. Top service en daarom de 5 sterren zeker verdiend!
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid