facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GSM Tablet Reparatie Best

GSM Tablet Reparatie Best

Info

Behalve voor reparatie aan uw gsm of tablet kunt u hier ook terecht voor tweedehandse producten, beltegoeden en diverse accessoires! Altijd de beste prijs!

Geschiedenis

De experts van GSM Tablet Reparatie Best weten als geen ander hoe vervelend het is als uw gsm, smartphone, tablet of laptop kapot is. Vandaag de dag is het voor iedereen belangrijk om bereikbaar te blijven. Vanuit de locatie in Best zijn zij dan ook zes dagen per week hard aan het werk om toestellen te repareren. Voor de meest uiteenlopende reparaties en het vervangen van onderdelen kunt u bij GSM Tablet Reparatie Best terecht. Ongeacht het merk of model.

Laat uw toestel snel en professioneel repareren door de monteurs van GSM Tablet Reparatie Best!

Voordelen
• Snelle en goedkope reparatie (alle merken en modellen)
• Heldere prijsafspraken, geen verrassingen
• Gevestigd in Best omstreken Eindhoven
• 6 dagen per week geopend
• Ook mogelijk zonder afspraak of opsturen toestel
• Wij werken uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit



"Is uw smartphone kapot? Geen paniek! Wij repareren hem voor u. Kom langs in onze winkel of neem snel contact met ons op. Laat uw smartphone of tablet vandaag nog repareren.Voor top accessoires is GSM Tablet Reparatie Best de plek om te zijn!Wij verkopen namelijk ook accessoires voor uw telefoon en tablet. De accessoires die wij zo al verkopen zijn onder andere hoesjes voor de beste bescherming voor uw telefoon, of een oplader omdat die van u kapot is gegaan. Ook hiervoor kunt u terecht bij GSM Tablet Reparatie Best."
Adres: Kerkstraat 3, 5682AA Best
Telefoonnummer: 0499323119
Stad: Best
Route: Kerkstraat 3
Postcode: 5682AA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sitel Sitel 3 km Welkom bij Sitel! Als wereldwijde marktleider op het gebied van klantenservice, breng...
Recensies
4 keer aan de gesloten deur gestaan. Daardoor was de ophaaltermijn voor mijn pakketje bijna verlopen.
De beste montage helpt niet als het ingebouwde display niet deugt. Display veel te donker, verbruikt daardoor veel stroom, toplaag laat aan randen los en er komen dagelijks defecte pixels bij. Problemen zou men willen oplossen door fysieke spanning van het display te halen??? haha. iPhone SE.
Duidelijke winkel. Je krijgt wat je verwacht. Deze ondernemer begrijpt dat als je iets meer tijd in je klant steek je ook meer of vaker verkoopt.
Waardeloos er is nooit iemand op tijd aanwezig sta je daar om 10.30 uur terwijl het om 10.00 uur opengaat.
Prima service bij dit bedrijfje. Goede adviezen en het is niet duurder dan elders. De man denkt ook met je mee, dus zeker aan te raden.
Vorige week allervriendelijkst en geduldig geholpen toen mijn toetsenbord alleen nog maar Engelse woorden of Chinese tekens kende. En ook nog gratis advies over mogelijke telefoon opties. Aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid