facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gsm Shop Dongen

Gsm Shop Dongen

Info

GSM Shop Dongen voor al uw smartphone reparaties, abonnementen en benodigdheden



"Bij GSM Shop in Dongen staan we voor u klaar om uw telefoon reparatie direct en deskundig uit te voeren. U mag zonder afspraak naar de telefoon winkel komen en zult direct ontvangen worden door een van onze ervaren monteurs. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. HTC, Nokia, Samsung reparatie, LG, Apple iPad, OnePlus, iPhone en Tablet reparatie van alle bovenstaande merken. We hebben ook regelmatig aanbiedingen op diverse telefoon repair en iPad reparatie. Bekijk hieronder onze aanbiedingen en laat uw mobiele telefoon reparatie voordelig en snel uitvoeren bij ons in de telefoonwinkel in Dongen."
Adres: Hoge Ham 141, 5104 jD Dongen
Telefoonnummer: 0162748734
Stad: Dongen
Route: Hoge Ham 141
Postcode: 5104 jD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: SmartMix Dongen, Hoge Ham 141
Recensies
Had met spoed mijn telefoon weer nodig die na een val onbruikbaar was geworden. Dankzij snel handelen van de eigenaar met zn groothandel had ik aan het einde van de middag mijn toestel weer terug! Helemaal top
Goede service! Kreeg mijn telefoon niet gereset werd gelijk vriendelijk geholpen zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Top service!
Super service! Binnen 1 dag is mijn scherm weer zo goed als nieuw, zonder dat ik al mijn gegevens/bestanden heb verloren.
Kwam hier voor de reparatie van mijn telefoonscherm. Vriendelijk ontvangen door het personeel, prijzen vielen gelukkig reuze mee. Dezelfde dag had ik mijn telefoon nog terug. Kortom heel erg blij mee. Kom hier de volgende keer zeker terug!
Ben hier al voor een aantal reperaties langsgekomen, maar wat een top service! Snel en super vriendelijk! Tevreden klant hier!
Scholieren actie was perfect!! Nieuw scherm voor goede prijs
Zeer goed geholpen bij gsm shop! Helemaal blij mee!
Zeer klantvriendelijk! Goede service! Snel geholpen!
Super goede service en vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid