facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GSM Parts Center

"GSM Parts Center GPC is een bedrijf met de full focus op het B2B zakelijk leveren van onderdelen, accessoires en gereedschap voor de telefoon, tablet en PC. Met full focus bedoelen wij dat we niet alleen producten inkopen en deze doorverkopen. Onze aangesloten dealers genieten dagelijks, zowel in het weekend, van ons uitgebreid product assortiment, expertise, logistieke oplossingen en deskundig advies op maat."
Adres: Vareseweg 123 , Rotterdam 3047 AT, NL
Telefoonnummer: 010 717 1577
Stad: Rotterdam
Route: Vareseweg 123
Postcode: 3047 AT



op zoek naar gerelateerd: Telefoon onderdelen winkel, Genuine Parts Company, Mobile parts, MondiParts, Samsung Tablet parts, Corefix Den Haag, Phone Parts, Groothandel Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GSM Vidoco GSM Vidoco 4 km
Telecom Middelland Telecom Middelland 5 km Aardige mensen. En voor een redelijke prijs goed geknipt. Kom er nu al een jaar. Wete...
MacDaddyRotterdam MacDaddyRotterdam 5 km Gisteren scherm voor een schappelijke prijs laten repareren na val. Snel en kundig te...
Optie 1 Optie 1 5 km Hele goede service, we komen hier al jaren
All-in Tech All-in Tech 5 km De vitaliteit is ontzettend belangrijk voor werknemers, ik ben blij dat SmartVitaal d...
Vodafone Vodafone 6 km
Vodafone Vodafone 6 km Verkeerd abonnement aangesmeerd aanbieding fout op website/email, klantenservice zegt...
CeX CeX 9 km Veel leuk assortiment,maar tis en blijft gewoon te duur voor alles.. Prijzen zijn gew...
Vodafone Vodafone 9 km
Vodafone Vodafone 10 km
Recensies
Er mag gezegd worden dat GPC hoge kwaliteit producten leveren. Groot assortiment aan onderdelen en accessoires. Kwaliteit staat bij ze hoog in het vaandel. RMA procedure is super. Tot slot hebben ze een zeer professionele en snelle klantenservice. Ik raad GPC zeker aan!!
Prijs wat aan de hoge kant, maar kwalitatief enorm goede reparatie. Originele onderdelen, en de tijd genomen om kwaliteit van reparatie te controleren, waaronder vingerafdrukscanner. Erg goed geholpen door Murat, bedankt heren!
Inmiddels al 5 jaar klant van GPC en ben zeer te spreken over de service en prettige samenwerking. Zeker met de vernieuwde webshop en het opgeleverde kwaliteit is het echt een aanrader voor reparateurs. Mooi voorbeeld van een bedrijf die al jaren bezig is om te verbeteren waar nodig. Complimenten voor Gsm parts center.
Heel slecht, onlangs een bestelling geplaatst, kreeg verkleurde en gebruikte producten geleverd met prijsstickers van andere winkels er nog op. Toen ik aangaf dit te wilde retourneren en een retour label wilde ontvangen kreeg ik te horen dat ze dit niet hadden en het zelf moest terug sturen. Toen ik hierop doorvroeg werd mij verteld ik niet zo lastig moest doen en maar gewoon moest accepteren. Dit was dus de laatste keer hier helaas. Was jaren lang klant maar dat boeit ze blijkbaar niet zoveel.
Top service in de winkel en de klantenservice altijd een snelle levering gehad!!!
Leveren defecte onderdelen, op rma aanvragen word niet gereageerd. Bestel hier niet!
Super slechte service! Ik heb een batterij besteld voor een Samsung Galaxy S20 plus maar ik krijg een niet werkende batterij binnen, hiervoor neem ik contact op met het bedrijf en vertellen ze mij dat ik hem maar terug moet sturen dus vraag ik of de verzendkosten dan wel vergoed worden daarop zeggen ze nee dat is je eigenverantwoordelijkheid. Dus de batterij kost €20 + €6,50 verzendkosten plus retourneren ook al is het niet jou fout. Nou zo gezegd, zo gedaan! Ik heb het geretourneerd maar ik krijg geen terugkoppeling, 2 weken na de retournering bel ik het bedrijf op voor een terugkoppeling. Wordt er tegen mij gezegd dat ze nog niks ontvangen hebben en dat het soms langer kan duren, ik wacht inmiddels al 4 weken! Ik bel ze nog maar eens wordt er mooi verteld dat het pakketje waarschijnlijk kwijt is geraakt! Wat een toeval!!!! Dit bedrijf is WAARDELOOS en meer kan ik er nier van maken! Koop hier dus niks. Geen batterij en geld kwijt! Ps ze zijn niet eens 1 ster waardig!
Een echte aanrader.!!!! Verschrikkelijk net personeel met verstand van zaken. Prijsopgave binnen 3 minuten en perfect snel en ruim binnen de afgesproken tijd gerepareerd. GA ZO DOOR, GROTE HULDE!!!!
Al jaren bestelde ik hier m'n onderdelen. Ze doen meestal moeilijk over de slechte schermen die ik terugstuur. Verleden jaar bijna al m'n Samsung schermen niet vergoed gekregen. De laatste zending RMA is zogenaamd niet door hun ontvangen. Meerdere malen contact gehad en ik moet me maar naar PostNL wenden want het is hun schuld! Op het pakket staat duidelijk het retouradres, dus het lijkt erg op een smoesje. Telefonisch- en mailcontact levert ook niets op! Ik heb hier m'n laatste onderdelen besteld. Er zijn ook nog bedrijven in deze branche die wel doen wat ze zeggen! Als ik je commentaar lees dan is het toch wel vreemd dat ik met TouchFix en 2Service nooit dit probleem heb.
Ben al enkele jaren klant bij deze firma en ben er dan ook zeer tevreden over. Ook als het eens een keer mist gaat dan staan ze op de eerste rij om het op te lossen. Natuurlijk moet je altijd eerst de schermen testen voor je deze monteert. Maar dat vergeten blijkbaar veel mensen. Schermen komen hier binnen en worden direct getest door ons en zit er een fout in word het direct met een RMA verzonden en krijg ik een ander toegestuurd. Dus bij mij een top bedrijf. Hopelijk kunnen we nog zeer lang goed samenwerken. Mvg, Een zeer tevreden klant!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid