facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GSM-Hospital

GSM-Hospital

Info

GSM-Hospital is een reparatiecentrum gevestigd in Venray/Oostrum
Buiten het repareren van toestellen verkopen we nieuwe en 2de hands toestellen.
Heeft u een toestel liggen die u kwijt wilt of wilt ruilen? Dat kan bij ons!

Adres: Stationsweg 126b, 5807AD Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478-785111
Stad: Venray
Route: Stationsweg 126b
Postcode: 5807AD



op zoek naar gerelateerd: GSM Hospital Blerick, GSM Hospital Oostrum openingstijden, Telefoonwinkel Venray, Reparatie iphone Venray, Telefoonhoesjes Venray, Speed Telecom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Phone For You Phone For You 3 km Phone For You is de GSM Reparatie Specialist van Venray. Wij repareren alle merken gs...
Welcom bij Kivits-Venray Welcom bij Kivits-Venray 3 km Superfijne winkel heel fijn geholpen , top
Recensies
Waardeloos.. Reparatie gedaan bijna 100 euro, 3 weken verder weer stuk. Meneer dan is het wat anders kunnen we niets aan doen. Je krijgt ook nooit een bonnetje, pin bon zonder iets van omschrijving.
Display van mijn Samsung S21 Ultra was kapot en moest vervangen worden. Onderdeel was op voorraad en ik kon mijn telefoon een uur later alweer ophalen als ik wou. Uiteindelijk één dag later mijn telefoon opgehaald en hij zag eruit als nieuw. Telefoon hoesje was kwijt maar kreeg voor niks een gloed nieuwe! Top service.
Altijd fijn geholpen en snel, kwaliteit en prijs zijn in deze tijd zeker te doen! Aanrader met alles
zeer fijne zaak ..je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan ..dit is inmiddels mijn 4e toestel wat ik daar koop ..de service is SUPER.. het oude kon ik inruilen ..ze hebben ook altijd goede prijzen én je kunt haast in de zaak parkeren ..dus geen geloop naar een parkeerautomaat...ik kan deze zaak bij iedereen aanbevelen
Vriendelijke meneer en het repareren van mijn telefoonscherm was binnen 30 minuten klaar, goede en snelle service
Al meerdere malen voor zeer uiteenlopende reparaties en accessoires bij Hassan geweest. Zeer vriendelijke en betrouwbare kerel. Geen gedoe over garantie maar gewoon voor de oplossing gaan , alles voor de tevredenheid van zijn klanten. De vakman in zijn gebied en een absolute aanrader.
Ik heb mijn iPhone7 laten maken binnen uurtje was klaar super service %100 aanraden!
Snelle service en hun producten zijn van goede kwaliteit. Eigenaar is enorm vriendelijk en denkt altijd mee voor een passend oplossing.
Scherm van mijn telefoon was kapot en ik hem hem hier laten maken. Snelle, goede service en voor een mooie prijs. Ik zou het zeker aanraden!
Twee batterijen laten vervangen door Hassan. Uitstekende, vlotte service, en een prijs waar niets van te zeggen valt. Plezierige communicatie. Voor toekomstige reparaties heb ik mijn adres gevonden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid