facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GSM herstel Friesland

GSM herstel Friesland

Info

De smartphone / tablet reparateur voor zowel particulier als bedrijf!



"Herstel Friesland is de specialist in telefoon-, tablet-, mac- & pc-reparaties. Herstel Friesland heeft jarenlange ervaring op het gebied van telefoon, computer, en Macbook/iMac reparaties. We hebben vrijwel alle onderdelen op voorraad, waardoor we kunnen de reparatie in de meeste gevallen direct uitvoeren. Het vervangen van een iPhonescherm is meestal al binnen een uurtje klaar!Je kunt online je toestel aanmelden voor reparatie, bijvoorbeeld het scherm van je iPhone of Samsung vervangen. Zodra je dit hebt gedaan kun je je toestel direct langsbrengen ter reparatie in Dokkum of opsturen.Wil je je oude telefoon inleveren voor een nieuwe? Ook dat is mogelijk. Kom langs in de winkel in Dokkum en we bekijken de mogelijkheden."
Adres: Hogedijken 53-c, 9101wz Dokkum
Telefoonnummer: 0519760026
Stad: Dokkum
Route: Hogedijken 53-c
Postcode: 9101wz


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Telefoon Reparatie Friesland, Mobiel reparatie Dokkum, Betterwird 2 Dokkum, Smartphone Store Dokkum, Openingstijden Herstel Friesland, Printplaat reparatie Friesland, Moederbord reparatie cursus, Micro solderen cursus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf Van der Werff Dokkum BV Bouwbedrijf Van der Werff Dokkum BV 282 meter Ziet er goed uit
Tattoo en piercingshop sixtysix Tattoo en piercingshop sixtysix 643 meter Leuk mens, echt een aanrader. Denkt mee, geeft tips en adviezen.
Promass Assembly Systems Promass Assembly Systems 838 meter - Coating - Marking - Soldering - Handling modules
HarenMajesteit HarenMajesteit 1 km Kapsalon
Gastouder Mascha Gastouder Mascha 2 km Ben je op zoek naar een creatieve, zorgzame,ondernemende gastouder in Dokkum? Gereg...
Drukkerij Douma Dokkum Drukkerij Douma Dokkum 3 km Ondanks dat wij in Gelderland wonen, in 2022 telefonisch en per email een fantastisch...
Recensies
MacBook Pro in April opgestuurd ter reparatie. Betrof een moederbord reparatie. Ruim 4 weken niets gehoord over de status van de reparatie dus zelf maar gebeld. Herstel Friesland gaf aan dat het 5 tot max 6 weken zou duren. Na 8 weken weer gebeld en toen te horen gekregen dat het tot wel 3 maanden kon duren i.v.m. levering van onderdelen. In de tussentijd niet op de hoogte gehouden en complete radiostilte vanuit Herstel Friesland. Maandenlang gewacht en uiteindelijk begin Augustus zelf maar weer gebeld. Deze keer met de boodschap dat mijn MacBook Pro niet te repareren valt en dat deze teruggestuurd zou worden. Bedrijf communiceert niet en stelt klanten niet gerust. Deze feedback teruggegeven, maar Herstel Friesland beweert dat zij er allemaal niets aan kunnen doen en stellen de verantwoordelijkheid buiten zichzelf. Het is niet normaal dat de klant hier zelf achteraan moet en er geen terugkoppeling is. Als kers op de taart ook nog een factuur ontvangen voor de onderzoekskosten en verzending. In de tussentijd had ik deze MacBook Pro bij andere reparateurs kunnen onderbrengen. Bijna half jaar verder, MacBook Pro 5 maanden weggeweest, niet gerepareerd en 50 euro lichter. Eerste en laatste keer. Waardeloos bedrijf.
Herstel Friesland heeft mij een paar keer goed geholpen! Mijn iPhone-scherm moest gerepareerd worden en was binnen een uur vervangen. Ook toen mijn laptop kuren kreeg hebben ze deze kunnen repareren. Top zaak & goede service
Mijn beeldscherm was kapot note 20 ultra 5g , werdt top gerepareerd! Helaas kon ik mijn telefoon op een vrijdag middag niet ophalen omdat ik zelf niet weg kon ! Maar naar een Facebook begint naar hedzer deed hij de winkel speciaal voor mij open! Ik kon niet weg omdat ik pas vader ben geworden en mijn zoon zat met krampen!
Demontage/ Montage Toppie en gelijk goede service, ook prijs kwaliteit formidable. Een en al lof chapeau Herstel Friesland ,ga zo door.
Klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit, en erg snelle service. Super bedankt voor t repareren binnen een halfuur van mijn mobiel.
's ochtends mijn telefoon daar gebracht voor reparatie. Netjes te woord gestaan en na een ander boodschapje kon ik hem alweer ophalen. Keurig
Ben al vele jaren vaste klant bij Herstel Friesland en dat steeds met veel tevredenheid vooral hun vakmanschap, service en klantvriendelijkheid is prijzenswaardig. Beveel hun steeds aan bij vrienden en kennissen.
Zeer klantvriendelijke mensen en een vakkundige probleemanalyse gesteld voor mijn Iphone. Men geeft op voorhand aan wat kan en niet kan, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Absoluut aan te bevelen.
Hier neemt men de tijd voor het uitbrengen van een goed advies. Beschikken over een eigen, zeer kundige, technische dienst voor allerhande soorten reparaties. Top bedrijf!
S’middags na 13:00 uur MacBook Pro voor een reparatie heen gebracht , 16:00 weer op gehaald, wat een service. Bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid