facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gruythuysen B.V. Weert

Gruythuysen B.V. Weert

Info

www.gruythuysen.nl
www.marksbrievenbussen.nl
www.marksprullenbakken.nl
www.extranet.transferro.com/transaktie

Geschiedenis

Gruythuysen bv is het oudste familiebedrijf van het Weerterland.

Gelegen op de Beekstraat 70 aan de rand van stadscentrum Weert, waar we over een grote eigen parkeerplaats beschikken aan het bassin kant. De zaak is door de jaren heen meermaals verbouwd, stukken grond aangekocht, groter geworden om de klant nog beter op zijn wenken te bedienen tot wat het nu is. Meer dan een eeuw staat de deur van ijzerwaren – vakhandel Gruythuysen bv open voor klanten.

Adres: Beekstraat 70, 6001 GJ Weert
Telefoonnummer: 0495 532519
Stad: Weert
Route: Beekstraat 70
Postcode: 6001 GJ


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 18:00
Dinsdag: 08:15 - 18:00
Woensdag: 08:15 - 18:00
Donderdag: 08:15 - 21:00
Vrijdag: 08:15 - 18:00
Zaterdag: 08:15 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gruijthuijsen Weert Fysio, hang- en sluitwerk weert, Gasfles vullen Weert, Gereedschap Weert, Autosleutel bijmaken Weert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GAMMA Weert GAMMA Weert 2 km Hartstikke mooie winkel. Goed ingericht, mooi ruim assortiment. Voldoende personeel o...
Praxis Bouwmarkt Praxis Bouwmarkt 2 km Laminaat bij Praxis in Weert gekocht en ik krijg twee pakken helemaal kapot en kan ni...
Praxis Weert Praxis Weert 2 km 15 minuten winkelen, medewerker 1 en 2 nee dat hebben we niet, " ik heb hierover...
Lempens Bouwmaterialen BPG Lempens Bouwmaterialen BPG 4 km er is nooit iets dat nodig is en sommige helpen zelfs niet !!!
Recensies
Personeel was niet heel vriendelijk, wel hebben ze een groot assortiment en goede prijzen.
Zeer goede service en heel vriendelijke personeel
Goede service en wat hij niet kan daar weet hij de adressen wel voor.
Geweldige service. Daar kun je nog gewoon als het moet zijn 1 schroefje halen.
We kwamen met een gasfles van 5 jaar terug met een tegenwoordig ongebruikelijke aansluiting die inmiddels leeg was maar waarvan ik er nog eentje had. Ook hadden we een gasslang waar een nieuwe fles op aangesloten moest kunnen worden. De verkoper heeft ons perfect geadviseerd en met een geschikte drukregelaar van 50 mbar, koppelstukje en een nieuwe modernere glasfles stonden we binnen vijf minuten weer buiten. Deze mensen weten waar ze het over hebben!
Gebroken fietssleutels laten maken op de route vanaf Gouda naar Limburg. Erg vriendelijk en top service.
Je kunt er van 1 schoefje tot 100 en meer schroeven kopen. En nog veel meer apparaten en gereedschappen.
Zeer goede sleutel service
Ik moest een sluitplaat hebben. En ik ben geholpen. Ik had afmetingen bij me, de meneer vond dat lastig want hij moest een duimstok pakken om de maten te controleren. Ook moest ik 5-10minuten wachten voordat ik geholpen werd. Dat kwam omdat de enige verkoper druk in gesprek was over koetjes en kalfjes met de vorige klant die al vergeten was of ie betaald had toen ik binnen kwam :-D . Nu ben ik bekend met de klantvriendelijkheid bij Guythuysen en met name van senior. Dus als je met die instelling gaat en zelf ook lekker assertief insteekt en je gewoon rustig kunt wachten, kun je je spullen er goed krijgen.
De meeste echte producten zijn nergens meer te koop, dus ook hier wordt het langzaam minder. Toch sta je elke keer verbaasd over het uitgebreide assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid