facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GROWx

GROWx

Info

GROWx is designing and implementing the very first vertical farm of the Netherlands, which they will operate in Amsterdam.

Geschiedenis

GROWx is designing and implementing the very first vertical farm of the Netherlands, which they will operate in Amsterdam.

Adres: Keienbergweg 26, 1015 JN Amsterdam
Stad: Amsterdam
Route: Keienbergweg 26
Postcode: 1015 JN



op zoek naar gerelateerd: Growy Amsterdam telefoonnummer, Ard van de Kreeke, &Ever vertical farming, Kalera, AMS Institute history, Microgreens Amsterdam, Farm one, Vertical farming Amsterdam
Recensies
Wat een top bedrijf! Ik loop hier stage vanuit Universiteit Utrecht en vind het gaaf om samen met GROWx bij te dragen aan duurzame voedselproductie. Het team is naast heel gezellig, ontzettend gemotiveerd om te innoveren en de beste kwaliteit neer te zetten. Ik kijk uit naar de toekomst van GROWx!
Wij hadden growx benaderd om meer te weten te komen over vertical farming. Vanuit de uva hebben wij een project over vertical farming. Fijn contact gehad met de eigenaar van growx en een mooie rondleiding gehad. Super interessant om te horen hoe zijn business werkt.
Ik heb mijn stage vanuit de HAS hogeschool bij GROWx gelopen. Dit is mij erg goed bevallen, GROWx is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken. Het is een onderneming met een erg mooie visie, die constant bezig zijn met het innoveren van hun vertical farms. Echt een mooi bedrijf.
We zijn hier met een groepje studenten langsgeweest voor een project over vertical farming van de universiteit Wageningen. De groeikamers zagen er goed uit en we zijn goed geholpen door de eigenaar en zijn dochter. Ze zijn ook bezig met leuke innovatieve projecten.
Top bedrijf! Mooie duurzame onderneming met geweldige innovatieve structuren voor vertical farming.
Zeer vriendelijk en goed geholpen door de medewerkers van het 'nieuwe' GrowX! GrowX is overgenomen en is daardoor veel toegankelijker geworden. Ze hebben me erg goed kunnen helpen voor mijn profielwerkstuk.
De arrogantie van de eigenaar is werkelijk afschuwelijk. Ik hoop voor het bedrijf dat hij snel de laan uit gestuurd gaat worden en een wat nederige opvolger zal krijgen!
De arrogantie van de eigenaar is onvoorstelbaar. Als hij een startup wil uitbouwen mag hij eerst wel eens wat aan zijn attitude doen. Bizar.
Ben hier langs geweest voor een interview. Hele aardige eigenaar met duidelijk verstand van zaken. Ook waren de door hen geteelde kruiden heerlijk!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor GROWx.

Amsterdam agricultureel coöperatief

openingstijden, locatie, vervoer. Keienbergweg 26 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. GROWx adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met GROWx. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over GROWx delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Land Life Company Land Life Company 6 km Vertaald door Google Een herbebossingsbedrijf met zeer deskundig en persoonlijk perso...
Mr Nice Seedbank. Mr Nice Seedbank. 7 km Ik zou deze winkel vermijden en kan het niet meer aanbevelen. De freebies van de BRE...
Flowerweb Flowerweb 7 km Flowerweb is an online community for the international floriculture industry. >> www....
BIRD Export BIRD Export 8 km Breeder& wholesaler of all type off birds : parrots-parakeets-canarys-finches. only...
Biologische Zorgboerderij Ons Verlangen Biologische Zorgboerderij Ons Verlangen 12 km De Zorgboerderij is geopend voor dagbesteding. Bent u opzoek naar onze winkel? Deze i...
De Stadsgroenteboer De Stadsgroenteboer 14 km Heerlijk kruidige basilicum, volrijpe tomaten en sappige snoepkomkommers gehad! Leuk ...
Kwekerij Osdorp Kwekerij Osdorp 14 km Mooie organisatie die met een prachtige filosofie en in een prettige sfeer met het he...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid