facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grote Keizer

Grote Keizer

Info

WERELDRESTAURANT•SPEELPARADIJS•BOWLING
Leukste uitje van Friesland!

Geschiedenis

Ons met de gezellige (cocktail) bar vormt het hart van De Grote Keizer waar u volop de gelegenheid heeft om gezellig te eten, te drinken of gewoon gezellig je vrienden te onmoeten.

Aan de ene kant zijn onze waar u kunt gaan "disco bowlen" en hiernaast bevindt zich de Arcade hal waar verschillende spellen voor u klaar staan zoals poolbiljart, airhockey, autoracen e.d.
Disco bowlen is het grote succes van De Grote Keizer.

Swingende muziek, de nieuwste clips, lichteffecten, lichtgevende ballen en kegels. Gezellig met vrienden, collega's of kennissen. Voor bowlen in deze gezellige sfeer kunt u bij ons terecht.



"De Grote keizer heeft 10 bowlingbanen waar u ontspannend kunt gaan bowlen. Onze gasten doen dit vaak met kinderfeestjes of als gezellig uitje. Ook kunt u één of meerdere banen per uur huren. Er kunnen maximaal 8 personen op één bowlingbaan tegelijkertijd bowlen.Disco bowlen is het grote succes van de Grote Keizer. Vette beats, de nieuwste clips, lichteffecten, lichtgevende ballen en kegels. Gezellig met vrienden, collega's of kennissen. In de Grote Keizer is het altijd "RAAK"Bowlen is echt voor iedereen en kan al vanaf ongeveer 5 jaar. Voor de allerkleinsten hebben wij Funbumpers in de goten."
Adres: Kalverdijkje 76A, 8924 JJ Leewarden, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0582667171
ln.rezieketorg@ofni
Stad: Leewarden
Route: Kalverdijkje 76A
Postcode: 8924 JJ



op zoek naar gerelateerd: grote keizer bowling arrangement, grote keizer leeuwarden recensies, grote keizer kinderfeestje, grote keizer restaurant, studenten bowlen grote keizer, grote keizer facebook, korting grote keizer leeuwarden, bowlen friesland
Recensies
Hele leuke plek om met je gezin, familie of vrienden heen te gaan. Er is heel veel te doen voor kinderen. Dit keer gingen we bowlen. Je hebt de mogelijkheid om de goten af te sluiten zodat kinderen en eventueel volwassenen de bak niet in de goot kunnen gooien. De kinderen hebben genoten!
Leuke plek voor een heerlijke middag spelen. Is het buiten geen goed weer, dan kun je ook prima binnen spelen. Voor de ouders gezellig drankje erbij. Aanrader!
Jeu de Boules: Het is altijd RAAK bij de Grote Keizer! Alles onder 1 dak: Jeu de Boules, bowling, in/outdoor speelparadijs. Het complete overzicht en prijzen vind je bij Prijzen/arrangementen. Geef ons een like op Facebook, dan kun je gelijk kans maken op onze last minute acties.
Op zich wel een leuke plek. Maar dacht alleen dat ze 12 uur dicht gaan maar wordt door een medewerker om 23:33 gevraagd om naar HUIS te gaan omdat ze over 5 min dicht gaan dus 23:38. Nou ja: gaat zeker een andere plek poolen volgende keer.
Nieuwsgierig geworden door naar verhouding veel negatieve beoordelingen, toch gekozen om met de kinderen en kleinkinderen hier 2 uur te bowlen, te eten, te drinken en het speelparadijs uit te laten testen door de kleinkinderen. En wat een verademing deze boeking bij deze gelegenheid. Echt alles was tip top in orde. Zeer snelle en lieve mensen in de bediening. Ze denken met je mee m.b.t. de kinderen om hekjes langs de bowlingbaan te plaatsen zodat ook zij vaker raak gooien. Op verzoek werd zelfs een " lang zal ze leven" uit de speakers ten gehore gebracht. Onze kleinzoon vierde hier zijn verjaardag. Zeer beleefde, relatief jonge mensen die je van alle kanten willen verwennen. En echt lekker eten en drinken. En ook snel gebracht. Zeer beleefd personeel en steeds vragen of alles naar wens was. Deze boeking was zijn geld dubbel en dwars waard en bovenal niet duur. Grote complimenten voor het personeel van de Grote Keizer Bowling centrum en Speelparadijs met al zijn faciliteiten. Chapeau. Ga zo door.
Veel te druk op zondag,met de wisselingen van klanten van en naar de baan dringen geblazen. Alsof je op een druk station bent beland. Mijn kind wilde nog zijn sinas opdrinken maar helaas was er ondertussen al een medewerker met schoonmaakspray gearriveerd die de spray over het drinken deed. Weg drinken. Maw,wegwezen,nexttttttt
Gezellig gebowld met de kids en tussendoor genoten van een lekkere portie bitterballen....
We wilden even spelen met de kids. Speelhal is koud, donker, klein, rommelig en vies. Kids werden gewoon bang van de enge geluiden, muziek en donkere hoekjes. Buiten niet veel beter. Luchtkussens zien groen van de algen en/of zijn leeg. Oude, slecht onderhouden bedoening.
Vanmiddag kinderfeestje gehouden van mijn zoon. Gamen, bowlen, spelen en eten. Was goed voor elkaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel!
Met name de appeltaart is verschrikkelijk, ontdooide diepvries taart, veel te waterig! Schandalig om zoiets je klanten voor te zetten..De receptie wordt nauwelijks bemand, de tafels worden niet afgeruimd en de ramen zijn ongelooflijk vies. Geen aanrader dus. Jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid