facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groot Verbouw

Groot Verbouw

Info

een nieuwe badkamer of toilet, het plaatsen van een dakkapel of keuken, het realiseren van een aanbouw, isoleren of het aanleggen van elektra.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Groot Verbouw!

Groot Verbouw hét adres voor al uw klein en Groot Verbouw.

Mijn naam is Koos Groot en ik woon, samen met mijn vrouw en dochters in Bovenkarspel, gemeente Stede Broec. Op 01 januari 2008 maakte ik mijn droom waar, door als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Wij zijn door gunstige afspraken met onze leveranciers nu nog beter in staat om u voordeliger en sneller van dienst te zijn met een verbouwing of verbetering in en om uw woning of bedrijfspand.

Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een geheel nieuwe badkamer of toilet, het plaatsen van een dakkapel of keuken, het realiseren van een aanbouw, vernieuwen van de kozijnen of de goot, isoleren van uw woning of het aanleggen van elektra.

Natuurlijk zijn wij u ook van dienst bij minder ingrijpende klussen zoals een lekkende kraan, een elektrische storing of het vernieuwen van een dakpan.

Neem ook eens een kijkje op mijn website:

www.grootverbouw.nl

Op deze site beantwoorden wij alvast de meest voorkomende vragen die mensen hebben als ze over verbouwen nadenken. Ook brengen wij een aantal van onze afgeronde projecten in beeld.

Wilt u advies, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan mag u mij altijd bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen.

Graag tot ziens!

Koos



"Grootverbouw kunt u helpen met klein maar ook Groot-verbouw.Geen klus te klein of te Grootzie onze website voor meer informatie of bel"
Adres: Houtzaagmolensingel 46, 1611XM Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0613587520
Stad: Bovenkarspel
Route: Houtzaagmolensingel 46
Postcode: 1611XM


Recensies
Je hebt goed, beter en Groot Verbouw is de beste!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid