facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groot Kievitsdal

Adres: Hilversumseweg 19 , Laren 1251 EV, NL
Stad: Laren
Route: Hilversumseweg 19
Postcode: 1251 EV



op zoek naar gerelateerd: Kievitsdal paasbrunch, Kerstdiner Baarn, Kerstdiner Lage Vuursche, Wildavond Lage Vuursche, Kerstmenu Hilversum, Kerstlunch Soest, Paasbrunch Lage Vuursche, Paasbrunch Baarn
Recensies
Even voor een kopje koffie of thee of gewoon echt lunchen, prima omgeving en entourage. De koffie is heerlijk.
heerlijk eten ook mooie locatie voor de zomer en lekker buiten zitten dan na bos wandeling.
Recentelijk deze gelegenheid bezocht in het kader van een reünie. Voor de drank muntjes gekocht á 3 euro per stuk. Wat ik nog niet wist was dat je voor een pilsje 2 twee muntjes moest neerleggen en zo ook voor een glas witte wijn... wat heet een glas, deze werd maar voor 1/4 gevuld. Maw, 6 euro per glas. Belachelijk. Vervolgens bleek na enige tijd de bar dicht te zijn, waarop ik getracht heb de overgebleven 3 muntjes terug te geven. Bij de receptie werd echter met een staalhard gezicht aangegeven dat dit niet mogelijk was. Overigens stond nergens aangegeven dat het niet mogelijk is om ze terug te geven. Op mijn vraag of ik dan de muntjes in het restaurant kon besteden aan een drankje werd negatief gereageerd. Wat een verdien middel. Nooit meer hier naar toe, pure oplichterij.
Prima bijeenkomst gehad. Alles goed geregeld
Mooie locatie dichtbij het bos. Fijne parkeerplaats en makkelijk te bereiken. Goeie service, netjes en snel.. eten is erg lekker en grote porties. Veel keuze van steaktataar maar ook een broodje of een Pannekoek.
Genoten van een heerlijke wildavond met super lekkere en mooie gerechten bereid door de chef-kok Marco. Niet eerder zo lekker gegeten. Top!!
Prima eten, fraaie ligging, gezellig zowel binnen als buiten, niet goedkoop en de ene serveerster is duidelijk de andere niet en dat is jammer
Conferentie van een bedrijf gehad. Goede evenementen zaaltjes en fijne bediening. Lunch met luxe broodjes en lekkere snacks.
Goed restaurant om te eten. Mooi menu kaart.2019. Maart 2020 opnieuw heerlijk gegeten. Jammer dat de frietjes en salade apart als bijgerecht moet worden besteld. Voorheen zat dat erbij. Krijg wel de indruk dat er iets meer groente op bord wordt geserveerd.? Wijn was uitstekend. Nagerecht was de brownie erg hard en tweede puntje was te veel op bord. We konden meer op. Het vulde aardig onze maag. Dan was extra bolletje ijs meer op z'n plaats.
Bruiloft gevierd van kennissen en mooie locatie en goede bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid