facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groningen Buiten

Groningen Buiten

Info

Een unieke plek om te overnachten, waarbij we staan voor gastvrijheid, gezelligheid en de vrijheid om te doen wat je wilt. Op het platteland, maar ook vlak bij de stad Groningen.

Producten

overnachtingen met ontbijt
biologische kippen en eieren

Adres: Hoendiep westzijde 66, 9801 TB Zuidhorn
Telefoonnummer: +31-6-53312247
ln.netiubnegninorg@ofni
Stad: Zuidhorn
Route: Hoendiep westzijde 66
Postcode: 9801 TB



op zoek naar gerelateerd: b&b groningen provincie, b&b zuidhorn, b&b groningen stad, hoendiep westzijde 66 zuidhorn, bed and breakfast groningen goedkoop
Recensies
De B&B is een aanrader. De eigenaren zijn super vriendelijk en gastvrij. Mijn dochter en ik mochten zelfs de kippen en geiten voeren . Veel streek- en eigen gemaakte producten tijdens het ontbijt. De xl double room was super schoon. Uit alles spreekt liefde van de eigenaren voor hun werk. Ik had een probleem met de hoeveelheid stroom in mijn electrische auto. Zou, gezien mijn reisplannen, langs een fastned moeten. Hiervoor werd direct er een oplossing bedacht. Echt klant vriendelijk !
Fantastische B&B! Schone kamer, eigenaar is zeer gastvrij en denkt met je mee. Lekker ontbijt met verse producten uit de omgeving. Je kan echt merken dat er moeite in gestoken is. Laat dit pareltje niet aan je voorbij gaan!Kamers: 5/5
Mooie kamers, rust, veel uitzicht, heerlijk ontbijt en super vriendelijke gastheer en vrouw! Brood vers gebakken, jam zelf gemaakt en ook een goed plantaardig ontbijt met soja yoghurt, geweldig!
Zeer gastvrij, mooie kamer nr 4 zalig ontbijt met streekproducten en zelf gemaakte jam, smullen! Mooi uitgangspunt om te fietsenstad Groningen bezoeken of zoals wij vogels te spotten bij het Lauwersmeer.
Een zeer gastvrije familie, waar je kunt zien dat ze dit met enorm veel liefde doen, het eten drinken is allemaal biologisch en met veel zorg gemaakt. Kamers zijn super gezellig en knus ingericht. Van ons krijgen ze een dikke 9!!! Aanrader dus en we komen zeker terug!!
Een fantastische B&B locatie - jammer genoeg zijn de B&B activiteiten recent gestopt - de eigenaar gaat zich toespitsen op long stay verblijven - zie hiervoor hun eigen website.
Super mooie kamer. Heerlijk bed. Uitgebreidt ontbijt. Familie gevoel van de hoogste plank. Alles vers. Brood zelf gebakken. Wat een genot. En wat een gastvrijheid.
Mooi gelegen boerderij in een prachtige omgeving. Ontzettend warm onthaal en gastvrije eigenaars. Heerlijk ontbijt van streekproducten. Zeker een aanrader!
Ongedwongen en super gezellig. Fijne ruime kamer en veel ruimte op het terrein met mooie zitjes. Ook leuk dat de dieren gevoerd kunnen worden door de kinderen
Mooi B&B langs het Van Starkenborgh kanaal met erg vriendelijke en behulpzame eigenaars. Het ontbijt is heerlijk en komt met lokale producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid