facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grondverzetbedrijf Davelaar

Info

Grondverzetbedrijf Davelaar is gevestigd in Elspeet en is actief in grondverzet, cultuurtechniek en infra werkzaamheden.

Geschiedenis

Grondverzetbedrijf Davelaar kan u een breed en compleet aanbod aan diensten met betrekking tot het uitvoeren van grondwerken aanbieden.

Hieronder een overzicht van de diverse diensten die wij voor u zouden kunnen verzorgen.

Grondverzet:
Met de beschikking tot verschillende machines kunt u ons inschakelen voor grondverzet op alle soorten terreinen. Grondverzetwerkzaamheden vinden doorgaans plaats ten behoeve van bouwwerkzaamheden of de aanleg van bijvoorbeeld een bedrijfsterrein of tuin. Bij uitgravingen en ophogingen wordt grond of zand zorgvuldig verplaatst. Wij voeren de opdrachten voor grondverzet uit met eigen machines en goed opgeleide medewerkers. Met een veilige en nauwkeurige aanpak wordt er kwaliteit werk geleverd.

Infra werkzaamheden:
Gespecialiseerd in infra werkzaamheden richten wij ons op het inrichten van terreinen en stedelijke gebieden. Voor infra zijn wij ervaren in grondwerkzaamheden, het realiseren van verhardingswerken en het aanleggen van riolering, kabeltrace's, drainage en gasleidingen.

Cultuurtechniek
Bij de uitvoering van cultuurtechniek richten we ons op het indelen en beheren van grond en landoppervlakken. Daarbij verzorgen we onder andere de aanleg van grasvelden, de aanleg van sportvelden, de aanleg van vijvers, het rooien van bomen en struiken, en het onderhouden van sloten. Meer informatie hierover vindt u op onze website!

Containerverhuur:
Afvalcontainerverhuur, met containerbakken van 3, 6 & 10m3
Zoekt u een afvalcontainer voor uw tuin, sloop of groen afval? Grondverzetbedrijf Davelaar heeft containerbakken om tegen concurrerende prijzen, een afvalcontainer te leveren. Wij leveren afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de diensten die wij leveren, neem gerust contact met ons op!

Adres: Schotkampweg 159, 8075 RD Elspeet, Gelderland, Netherlands
Stad: Elspeet
Route: Schotkampweg 159
Postcode: 8075 RD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loonbedrijf P van den Hardenberg Loonbedrijf P van den Hardenberg 2 km Harde werkers ,net bedrijf ,ze leveren perfect werk af en staan altijd voor je klaar
Recensies
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid