facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grond- en sloopwerken Gebr.Swinkels Vlierden

Grond- en sloopwerken Gebr.Swinkels Vlierden

Info

Wij zijn een onderneming die gespecialiseerd is in cultuurtechniek, grond- en sloopwerken, puin-, groen- en houtrecycling en hebben een betoncentrale.



"Sinds de oprichting van Gebr. Swinkels in het begin van de jaren tachtig zijn wij uitgegroeid naar een onderneming die gespecialiseerd is in cultuurtechniek, weg- en waterbouw en grond- en sloopwerken. Het bedrijf bestaat uit een dynamisch team van kundige mensen met vestigingen te Vlierden, Asten en Belfeld.Cultuurtechniek.Dit betreft het onderhoud van plantsoenen, gazons, sport-velden, alsook van recreatie- en natuurgebieden. Tot onze opdrachtgevers behoren gemeenten, natuur- en recreatie-beheerders, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Defensie.Weg- en waterbouw.Deze werkzaamheden omvatten het aanleggen van verhardingen, wegen en overige infrastructuur.Grondwerken."
Adres: Hazeldonkseweg 11, 5756 PA Vlierden
Telefoonnummer: 0493 341572
Stad: Vlierden
Route: Hazeldonkseweg 11
Postcode: 5756 PA


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid