facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grollipop Oude Calixtus

Grollipop Oude Calixtus

Info

Grollipop is een jaarlijks terugkerend festival dat plaats vindt in de monumentale Oude Calixtuskerk in het mooie vestingstadje Groenlo.

Geschiedenis

Grollipop is een jaarlijks terugkerend festival dat plaats vindt in de monumentale Oude Calixtuskerk in het mooie vestingstadje Groenlo. Op 22 september 2012 vond de eerste editie plaats en met succes! Ruim 500 muziekliefhebbers kwamen kijken en luisteren naar maar liefst 11 live-acts die allen vrijblijvend optraden.

Het grote podium biedt plaats aan regionale maar wellicht in de toekomst ook landelijk bekende artiesten. We zijn al weer druk met de voorbereidingen voor het aankomende jaar, met nog meer aandacht voor de kwaliteit van het geluid, licht en aankleding in de voormalige kerk.

Stichting

Grollipop is een stichting met als doel live muziek in Groenlo nieuw leven in te blazen en (aanstormend) talent een podium te bieden.

Bands of artiesten die interesse hebben om volgend jaar ook te schitteren op dit festival kunnen contact opnemen met de organisatie via:
[email protected]

Hopelijk zien wij jullie allen terug in september 2013!

Adres: Mattelierstraat 5, 7141bp Groenlo
Telefoonnummer: 0651830948
Stad: Groenlo
Route: Mattelierstraat 5
Postcode: 7141bp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stads-museum Groenlo Stads-museum Groenlo 176 meter Mooi museum. Interessante info over 80-jarige oorlog in deze streek.Bezocht opWerkdag...
Prikkelz Prikkelz 669 meter Prikkelz heeft als doel kinderen en jongeren kennis te laten maken met kunst, cultuur...
OVG OVG 854 meter Mooi om te zien in Groenlo
Recensies
We hebben de kerktoren beklommen onder begeleiding van een enthousiaste gids die als vrijwilliger zich met hart en nierenl zich inzette.
Heel sportief gezellig samen wat gedronken in de kerk na een mooie wandeling door Groenlo
Mooie kerk met jeugdsentiment. Sfeer in de kerk staat in schril contrast met achtergelegen city centrum Lido. Twee instituten blijken elkaar wel nodig te hebben. Om zondag en rest van de week in een goede flow te komen, zou je in het weekend één van deze twee gelegenheden of beiden kunnen bezoeken. Mariakapel is meestentijds geopende en men kan er een gewijd kaarsje opsteken met welke intentie dan ook. Vanuit wijde omgeving van Groenlo is imposante kerktoren al te zien, hetgeen een ijkpunt is in het Achterhoekse landschap.
Carnaval in de kerk.. Mooi feestje
Met Achterhoeks- Mannenkoor gezongen in deze prachtige kerk.
Mooie kerk van de SOGK. Kerkdiensten van de Hervormde gemeente Groenlo op zondag om 10.00uur.
Slag om Grolle. Prachtig evenement!
Mooie oude kerk. Is nu multicultureel. Soms open voor films over slag van Grolle
En is een hele goede NH kerk in Groenlo.
Bij een lezing geweest van Manu Keirse. Het is een prachtig gebouw wat zich goed leent voor zulke activiteiten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid