facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grof Brood

Grof Brood

Info

De vermoorde onschuld is een door Theatergroep "Grof Brood" zelfgeschreven zwarte komedie en is een productie van Theaterstichting MM. Wope.



"Wij bieden persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vakspecialisten.Maak een afspraak in onze interieurstudio of neem contact met ons op voor advies en inspiratie.Voor direct afhalen van verf en toebehoren zijn we geopend van 09.30 tot 12.00 uur, bestellen kan natuurlijk ook via telefoon, e-mail of website."
Adres: Baudeloo 20, 4561ES Hulst (gemeente)
Stad: Hulst
Route: Baudeloo 20
Postcode: 4561ES


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lamour Hulst Lamour Hulst 256 meter Erotheek Lamour kunt u bezoeken voor de erotische cinema, onze sexshop, kamerverhu...
Recensies
Maarten heeft vakwerk bij ons afgeleverd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Hij communiceert erg goed en staat open voor eigen suggesties. Bedankt daarvoor!!
Uitstekende ervaring , groot vakmanschap . Goed advies van Josien bij het kiezen en Maarten bedankt voor het perfecte werk Met vriendelijke groet Micheline Schaerlaeckens
Bij mij vloeren geleverd/gelegd incl. afwerking, tevens is de gedateerde trap omgevormd naar een trap als nieuw dmv traprenovatie. Vooraf goed advies gekregen wat betreft vloeren/raamdecoratie en trap, dus zeer zeker dik tevreden! En wat voor mij zeker belangrijk was dat er afspraken worden nagekomen.
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van het schilder- en onderhoudswerk, en de vriendelijke service. Daarom blijven wij in deze graag vaste klant!
De kantoorruimtes zijn prachtig afgewerkt mede dankzij de plinten welke zeer netjes geplaatst zijn door de Verfmolen! Maarten en collega's Bedankt!
Was een prachtervaring om samen met deze mensen in zee te gaan!-had een beperkt budget maar ook voor mij was er in deze studio tijd , advies en aanbod -Ben heel content dat ik de grens ben overgegaan!
in de winkel deskundig en toegankelijk geholpen door Josien, later thuis door Maarten, zeer tevreden over onze raamaankleding in de badkamer.
We hebben ons huis laten schilderen en wij zijn heel erg tevreden over het werk wat ze hebben geleverd en de fijne samenwerking.
Nemen ruim de tijd tijdens oriënterend winkel bezoek om goede voorlichting te geven zonder opdringerig te zijn. Hebben kennis van zaken en leggen mogelijke alternatieven graag voor je naast elkaar. Bieden een compleet assortiment in decoratie aan. Leveren duidelijke offertes; bij veranderingen volgen adequaat aangepaste offertes. Uiteindelijk hebben wij besloten aan hun een opdracht van ruim €10.000 te gunnen. Maken realistische planning en opleverdata, die ook nagekomen worden. Werken goed door. Tonen vakmanschap in alle disciplines, van behangen tot gordijnenrails en van schilderen tot dupli-gordijnen. Erkennen evt. tekortkomingen kwaliteit onder de maat, hun reputatie onwaardig uit eigen beweging, dragen alternatieve verbeterings-voorstellen aan en voeren die waar redelijk, zonder meerkosten uit. Leidinggevenden en personeel is zeer prettig in de omgang. Hier voel je je als klant nog echt koning! Top firma!
fijne samenwerking en uitstekende afwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid