facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepspraktijk Hulst

Groepspraktijk Hulst

Info

Centrum voor preventieve en complementaire gezondheidszorg: Op regelmatige basis geven wij ook cursussen en lezingen omtrent voeding, beweging, gezondheid en persoonlijke groei.

Geschiedenis

Behandelingen:
- Homeopathie
- Orthomoleculaire
- Bachbloesems, NL Bloesemremedies
- Osteopathie
- Bioresonantie
- Coaching en Counselling


Adres: Hoge weg 6, 4561 RA Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: +31652635775
Stad: Hulst
Route: Hoge weg 6
Postcode: 4561 RA



op zoek naar gerelateerd: Osteopathie Hulst
Recensies
Jerry heeft mij echt ontzettend goed geholpen! Zowel op het gebied van mijn fysieke gezondheid, persoonlijk, energetisch als ook in mijn bedrijf en het helpen met mijn website. Jerry heeft mij veel inzicht gegeven in mijn fysieke klachten en waar deze vandaan komen. Hij heeft een enorm brede kennis en wist op al mijn vragen duidelijk en logische antwoorden te geven zodat ik mezelf hierin ook beter leer begrijpen en de signalen van mijn lichaam leer herkennen. De Bio-Resonantie heb ik ook ontzettend veel aangehad en nu nog steeds. Het is zo fijn dat dit langer doorwerkt. Hierdoor merkte ik zo’n groot verschil op bij mezelf. Heb veel meer energie en kan ook veel beter in mijn eigen energie blijven en deze onderscheiden van andere mensen. Door Jerry heb ik ook een doorbraak kunnen maken met mijn website waar ik eerst in vast liep. Daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor!! Jerry is echt een aanrader. Je kan voor zoveel dingen bij hem terecht en ik blijf een trouwe klant :
Ik ben inmiddels vaste klant bij Homeopaat Jerry van den Bosch. Jerry baseert zijn adviezen op uitkomsten van metingen en scans, wat ik heel prettig vind want 'meten is weten'. Dat, samen met een breed scala aan kennis, ervaring en 'tools' tot zijn beschikking maakt dat dat ik veel vertrouwen in hem heb. Daar bovenop is het fijn dat hij altijd meedenkt over de kosten, en altijd gemakkelijk bereikbaar is voor advies. Ik ben al lang chronisch ziek, het is onrealistisch om te verwachten dat je in een paar maanden genezen bent, en ik zal mijn laatste stappen in zijn praktijk nog niet hebben gezet. Maar van eigenlijk amper nog een leven meer hebben, geen goede momenten meer en dagelijks afzien, zie ik nu weer wat perspectieven en geniet ik van alles wat af en toe weer kan. Als ik tegen moeilijkheden aanloop, helpt Jerry me erdoorheen. waardoor ik weer verder kan. Ik heb weer een stukje leven terug, en ik durf weer wat vooruit te kijken, en dat is onbetaalbaar. Dank je wel Jerry!
Een zoals ik hem noem "wonderdokter" waar een huisarts het niet of niet meer weet, weet Jerry het altijd wel. Hij luistert goed naar je met veel geduld. Hij is vriendelijk, behulpzaam en heeft echt alle tijd voor zijn klant. Dit is echt dè redder in nood. Een dikke tien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid