facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepsaccommodatie Stevenshof

Groepsaccommodatie Stevenshof

Info

Stevenshof is een groepsaccommodatie met diverse accommodaties waar wij met veel plezier kleine en grote groepen ontvangen. Een weekendje weg met familie, vrienden of collega`s? Neem eens een kijkje op onze website.

Geschiedenis

Groepsaccommodatie voor grote en kleine groepen voor een weekend- of ander meerdaags verblijf.

Adres: Kloosterstaat 2, 5844AN Stevensbeek, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06 - 223 225 05
Stad: Stevensbeek
Route: Kloosterstaat 2
Postcode: 5844AN


Recensies
Afgelopen weekend hebben we doorgebracht op de Lindenhof. We zijn heel gastvrij ontvangen en hebben mee mogen luisteren naar de optredens en mogen genieten van de heerlijke hapjes die door de bewoners zijn gemaakt. Ze wonen allemaal in de 'schuurwoningen' die in een U-vorm staan gebouwd. De naam doet de woningen wel te kort vind ik. Veel woonplezier op deze prachtige plek en ik hoop binnenkort de mooie binnentuin te komen bewonderen die nog aangelegd moet worden.
Mooi en goed ingerichte accommodatie. Fijne bedden en lekkere douches. Handig dat er 2 keukens zijn! 1 kleine voor de koffie en kleine versnaperingen en een grote voor het 'echte werk' We zijn hier met een grote vriendengroep 30 pers geweest en hebben erg genoten! Zeker voor herhaling vatbaar.
Fantastisch genoten van deze prachtige locatie met prima ontvangst. Heerlijk weekend gehad met 24 mensen. Schone , ruime kamers, goede keuken. Mooie grote zaal/woonkamer. Hier komen we zeker graag terug.
Opzich een prima locatie, verwacht geen luxe. Wat betreft de kamers die zijn prima, douches kan eigenlijk niet voor zo'n grote groepsaccommodatie. Ze doen het maar daar is alles mee gezegd. De ligging is ook wat appart, het terrein eromheen is erg verpauperd. De keuken kan ook beter voor zo'n grote groepsaccommodatie, vooral de kookgroep kan echt beter. Voor de rest is het een ruime accommodatie voor een gezellige week met familie of vrienden.
Afgelopen weekend zijn wij bij jullie geweest in de Brink. We hebben ontzettend genoten van het fijne huis. Het was erg gezellig en de ontvangst was hartverwarmend. De kerstsfeer zat er al goed in. Bedankt voor de goede zorgen en wellicht tot een volgende keer.Groetjes namens de hele groep, Monique & Arthur van Lier.
Mooie locatie, schoon, ruim en goede inrichting. Verder erg vriendelijke gastvrouw en in overleg kan veel geregeld worden. Perfect voor paar gezellige nachten weg met familie of vrienden
Mooie accomodatie Rust. Veel mogelijkheden Kleine slaapkamertjes maar voldoende voor de nachtrust. Gezellige grote ruimte voor gezelschappen en spellen
Nog nooit zo'n slecht onderhouden oude accomodatie gezien.. Dat 't oud is dat kan... Maar ik proef nu nog 't stof, de muffe lucht en de spinnenwebben die er hingen!
Mooie ruime plekken, wij zaten in het heem. Vooral was fijn de grote eettafel waar we met zijn 15-en ruim aanzaten
Is niet meer in gebruik als groepsaccomodatie, wordt verkocht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid