facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepsaccommodatie Gasselte

Groepsaccommodatie Gasselte

Info

De in 2003 gebouwde accommodatie is gelegen direct aan de prachtige Drentse Staatsbossen en is geschikt voor groepen tot 25 personen.

Geschiedenis

De in 2003 gebouwde accommodatie is gelegen direct aan de prachtige Drentse Staatsbossen en is geschikt voor groepen tot 25 personen.

Adres: Lutkenend 19a, Gasselte Gasselte
Telefoonnummer: 0599 - 56 48 81
Stad: Gasselte
Route: Lutkenend 19a
Postcode: Gasselte



op zoek naar gerelateerd: Groepsaccommodatie Borger, Groepsaccommodatie Oldambt, Groepsaccommodatie Bronckhorst, Groepsaccommodatie Witteveen, Vakantievilla Gasselte, Leuke groepsaccommodatie, Groepsaccommodatie huren
Recensies
Erg leuke, niet-doorsnee accommodatie, midden tussen de paarden. Grote groepsruimte en daardoor ook in Coronatijd veilig om te verblijven. Jos en zijn team zijn gastvrij en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Een aanrader voor vriendengroepen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid