facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepsaccommodatie De Zuiderzon op de Veluwe

Groepsaccommodatie De Zuiderzon op de Veluwe

Info

Ons vakantiehuis is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van de Veluwe. De blokhut is perfect geschikt als accomodatie voor uw familieweekend, schoolkamp of unieke trainingslocatie. Kortom: een unieke groepsaccommodatie op de Veluwe!



"Sinds 1997 bieden wij onze gasten een warm en gezellig onderkomen in onze groepsaccommodatie op de Veluwe. We zijn pas tevreden als onze gasten met een goed gevoel naar huis terugkeren. Onze groepsaccommodatie is geheel uniek, doordat het groepsverblijf gevestigd is in het mooie bosgebied van de Veluwezoom en beschikt over vele recreatiemogelijkheden.Ons verblijf op de Veluwe wordt met name gekenmerkt door de gezellige huiskamer met open haard en stapelbedden voor 48 personen. In de boomhut bieden wij u nog eens 10 slaapplaatsen extra.Wij verwelkomen u graag in de Zuiderzon te Eerbeek."
Adres: Boshoffweg 8, 6961 LD Eerbeek
Telefoonnummer: 0610003131
Stad: Eerbeek
Route: Boshoffweg 8
Postcode: 6961 LD



op zoek naar gerelateerd: Groepsaccommodatie Veluwe 22 personen, Groepsaccommodatie boomhut, Jeugdherberg Veluwe, Kamphuis groepsaccommodatie, Groepsaccommodatie Kootwijk, Groepsaccommodatie Garderen, Ermelo groepsaccommodatie, Groepsaccommodatie Natuurmonumenten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B De Eerbeekse Beek B&B De Eerbeekse Beek 2 km Aan de rand van de mooie Veluwezoom, ligt onze sfeervolle Bed and Breakfast. De mooie...
Recensies
Ik werk al een aantal jaar samen met deze groepsaccommodatie in de zomer, er komen dan gedurende de zomer vele kinderen hier de tijd van hun leven beleven. Het is hier altijd een feest. De accommodatie is heel mooi en echt midden in het bos. De vaste houten stapelbedden slapen goed, de kamers zijn wisselend waardoor de rust kan opzoeken maar ook de gezelligheid. Je hebt een hoop ruimte in de woonkamer om met iedereen te eten, lekker op de banken te kletsen of om een film te kijken. Ook zit er een keuken in met alles erop en eraan. De kast is gevuld met spelletjes en een andere met tijdschriften en het sanitair is goed. Terwijl je als volwassenen lekker bij de open haard kan zitten kunnen kinderen zich buiten uitleven op het sportveldje en op alle klimtoestellen en schommels. Een betere groepsaccommodatie vind je niet.
Wat is het hier toch elk jaar weer alsof we met de hele familie thuiskomen! De gastvrijheid straalt er vanaf en de recente verbeteringen zorgen voor een fijne lichte woonkamer. De bedden slapen goed, de banken zitten fijn en de open haard is heerlijk. Er is een perfecte keuken tot onze beschikking en de vitrine-koelkast is echt geweldig voor onze taart-explosie. Ons inziens zou een aantal bedden die meer geschikt zijn voor 70-plussers het helemaal afmaken.
Super toffe groepsaccommodatie, met zeer vriendelijke beheerders. Heerlijke plek en top voorzieningen. Aan alles lijkt gedacht: keuken, spelmateriaal, pizza-oven etc. etc. Perfecte plek om met een groep te overnachten.
Prachtige locatie met Hans en Loes als erg vriendelijke gastheer - en gastvrouw! Met koffie ontvangen en een uitgebreide rondleiding met heldere uitleg. Wij hebben een prachtig familieweekend gehad met bijna 50 personen. Wat ook mooi is om te vermelden; het eten wat over is en het statiegeld van de kratjes is geheel voor de mensen die vanuit Oekraïne worden opgevangen. Nogmaals dank!
Geweldig! Supervriendelijke mensen, prachtige accomodatie, totale rust, lekker eten en heerlijk geslapen. Ik kom zeker terug! :
Mijn dochter is hier op meidenkamp geweest met Vinea. Leuke groepsaccommodatie met mooie speelgelegenheid buiten. Binnen is het een beetje donker en oud bruin ingericht. Maar dat past wel bij het kampgevoel eigenlijk. Alles keurig netjes en prima verzorgd.
Een geweldig onderkomen wij hebben daar een fam weekend doorgebracht. 54 personen leeftijd van anderhalf tot 66. Er is voor iedereen wat te doen Heerlijk in het bos het was geweldig Trampoline en schommels ze kunnen klimen.en de grote kunnen vollieballen en voetballen en dat heerlijk in de bossen geweldig Genoeg kamers en redelijk goede bedden en genoeg sanitair Wij hebben er allen genoten
Waanzinnige multifunctionele plek. Gezellige huislijke sfeer en prima faciliteiten. Buitenterrein is netjes en leent zich perfect voor kleine kinderen zonder dat ze in de gaten gehouden hoeven worden. Voldoende te zien en te doen in de omgeving om je er als groep een week te vermaken. Het enige nadeel is, dat je van te voren goed moet afspreken wie er in de boomhut mag slapen. Anders krijg je daarover ongetwijffeld onenigheid : Ontzettend vriendelijke en behulpzame eigenaren!
Uitmuntende accommodatie, alles wat je maar bedenkt is aanwezig, zeer uitgebreid keukenapparatuur, geluidsapparatuur, spelletjes, lectuur enz enz. Ook zeer vriendelijke eigenaren, denken mee en hartelijk ontvangst, warm gevoel alsof we al jaren bevriend waren. SUPER
Het is hier helemaal top voor de groep van 28 kinderen en 25 volwassenen waarvan één lichamelijk gehandicapt. Prachtige keuken met alles erop en eraan. Hetzelfde geldt voor de sanitaire voorzieningen en de slaapplaatsen, allemaal heel fijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid