facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepsaccommodatie "de Trije Peppels"

Groepsaccommodatie
Adres: Osingahuzen 4, 8621 XD Heeg, Nederland
Telefoonnummer: 06 81546723
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Heeg
Route: Osingahuzen
Huisnummer: 4
Postcode: 8621 XD


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Oan é Poel Camping Oan é Poel 1 km Mooie camping aan het water.nVoor de kinderen genoeg speelgoed om hun mee te vermaken...
Recensies
Verbleven met een vereniging in de grote accommodatie. Heerlijk ruime keuken en keurig sanitair. Vriendelijke beheerders.nWanneer het kouder is zijn niet alle ruimtes verwarmd en tocht het flink accommodatie sluit daarom ook in de winter. Wel een aanrader!
Mooie ruime boerderij, ideaal om met grote groepen te verblijven. Verwacht geen mega luxe plek, maar wel alles wat je nodig hebt voor een week zeilkamp/schoolkamp of een weekend weg. Loopafstand van de haven, perfect!
Zeer fijne accommodatie om te verblijven. De douches zijn fijn, de bedden slapen lekker en de keuken is zeer ruim. Echt een absolute aanrader! :
Mooi om met een grote groep heen te gaan.
Okay voor heel hard bier drinken met een vereniging of club, maar verder ver van weg blijven. In de locatie kunnen meerdere groepen tegelijk, maar aan geluidsoverlast is niet gedacht. Een stappende groep en een kinderen voor kinderen groep gaan qua slaapritme niet zo samen, heel hinderlijk. Heeg zelf is wel heel leuk! Zeilen op het water, stappen in de locale kroeg en savonds met de boot die kant op, heel tof!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid