facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepsaccommodatie ''De Eikenhorst''

Groepsaccommodatie ''De Eikenhorst''

Info

Groepsaccommodatie ''De Eikenhorst'' is een vakantiehuis voor 30 personen. Gelegen 4 km. vanaf Steenwijk in een mooi bosrijk gebied.

Geschiedenis

"De Eikenhorst" ligt in de bossen van Noord West Overijssel. Het huis is bijzonder geschikt voor families en vriendengroepen die een gezellige tijd met elkaar willen doorbrengen.
Het huis heeft 7 slaapkamers met in totaal 20 bedden. Er zijn 3 badkamers. "De Eikenhorst" heeft een grote woonkamer met open keuken. Bovendien is er een grote serre met uitzicht op de enorm grote tuin. In de tuin zijn diverse speeltoestellen, o.a. een airtrampoline en een tafeltennistafel. De accommodatie is niet alleen voor gezinnen met kinderen maar ook is "De Eikenhorst" geschikt gemaakt voor rolstolgebruikers. Voor meer informatie ga naar onze website.

Adres: Duivenslaagte 1b, 8346KH Steenwijk
Telefoonnummer: 0031 341-559360
Stad: Steenwijk
Route: Duivenslaagte 1b
Postcode: 8346KH



op zoek naar gerelateerd: Villa Eikenhorst, Groepsaccommodatie gezinnen, Plattegrond Eikenhorst Lisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Giethoorn B&B Giethoorn 4 km B&B Giethoorn geeft je een overzicht van de B&B's en hotels in Giethoorn en omgeving....
Recensies
Afgelopen week hebben wij met een groep deze locatie bezocht. Het is een zeer ruime accommodatie en zeer netjes en schoon. Het is van alle gemakken voorzien, zodat je er heerlijk een aantal dagen tussenuit bent.
Heerlijke ruime groeps accommodatie.
Wat een prachtige accommodatie! Het is van alle gemakken voorzien en een ideale plek voor grotere groepen door de vele slaap- en badkamers. De bosrijke omgeving en het grote terrein rondom de accommodatie bieden veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Ik kom hier graag weer een keer terug!
Netjes, schoon, keurig.
Mooie schone accommodatie Echt aangepast!
Prima verzorgd. Mooie toiletten, goeie kamerts en bedden. Wel wat sfeerloze inrichting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid