facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepsaccommodatie De Boomstronk

Info

Logeren met een groep van 30-50 personen op de Veluwe, dat kan bij groeps-accommodatie 'De Boomstronk'. Een gezellig, landelijk plekje op de Veluwe.

Geschiedenis

Bos, landelijk logeren met een groep op de Veluwe in alle rust en echt buiten zijn, het kan bij onze groepsaccommodatie De Boomstronk in Otterlo. Een gezellige gerenoveerde rolstoelvriendelijk groepsverblijf op boerderij ”Oud Beekdal” aan de rand van de Otterlose bossen met zandverstuiving en heide nabij het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Onze groepsaccommodatie op de Veluwe biedt plaats aan 30-50 personen, een extra bed behoort tot de mogelijkheden.

Wij hebben een groot sport/speelveld met een voet en volleybalveld, tennistafels, kampvuurplek en een terras met picknicktafels, een overkapping met houten meubelen en een ruime parkeerplaats. " 't Honk" naast het groepsverblijf met pingpong en voetbaltafel, een extra koelkast en vrieskist, ook hier een overkapping waar u kunt zitten.

Wij liggen tegen het bos aan waar u vrijuit kunt wandelen en eventueel het bosspel kunt doen, u moet niet raar opkijken als u plotsklaps in oog komt te staan met een wildzwijn of edelhert.

Adres: Roekelse Bosweg 3, 6731SH Otterlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318591408
Stad: Otterlo
Route: Roekelse Bosweg 3
Postcode: 6731SH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Houtkamp De Houtkamp 3 km Prima adres voor recreatie bij de boer. Tevens lekkere eitjes te koop.
Recensies
Leuke, betaalbare accommodatie voor een groep tot ongeveer 40 mensen. D'r kunnen er meer in, maar dan gaat het comfort snel achteruit door de drukte. Naast een redelijk krappe keuken met voldoende apperatuur, is er een ruime gemeenschappelijke leefruimte. Er zijn twee grote en 1 kleine slaapzaal, met stapelbedden. Helaas zijn de matrassen wat dun. Sanitair is prima, niet luxe maar adequaat. Rond het verblijf zijn verschillende zitjes, een groot grasveld en wat spellen. In de omgeving is veel bos en kan uren worden gewandeld en gefietst.
Hier geweest met een jeugdgroep, er is veel ruimte buiten voor de jeugd om te spelen en in overleg is een kampvuur ook mogelijk. De kamers zijn wel een beetje krap maar er kan prima in geslaapt worden. Ook is er een mooie keuken aanwezig waar prima gekookt kan worden voor grote groepen verder is er ook een mooie woonruimte met een groot scherm om eventueel films op te kijken met slecht weer.
Het is prachtig om in de natuur te kunnen zijn. Bedden liggen goed en badkamer is ook fantastisch. Vooral de douches. Verder is de keuken wat aan de kleinere kant en moet je apart betalen voor de afwasmachine. De woonkamer is knus met genoeg eet tafel ruimte. Buiten zijn fantastische velden voor volleyball. Voetbal en frisbee noem maar op. Ook is er een goed gebouwd kampvuur plek.
Fijne accomodatie. Ben er op kamp geweest met ongeveer 30 mensen. Maar fijne ruimte, aan alles is gedacht. Je kunt er zo voor een paar daagjes verblijven. Groot pluspunt is ook de vuurplek buiten, erg gezellig!
Kinderen weg wezen brengen dus alleen bezoek ervaring. Mooie grote zaal met daarachter twee slaapzalen, voorzien van stapelbedden. Zag er goed onderhouden uit. Naast het oord een groot speelveld.
Wij komen al jaren in de Boomstronk met de familie en tot volle tevredenheid. Alles is keurig netjes onderhouden en prima bedden, genoeg ruimte. Een geweldige stek. We hopen dat we er nog jaren van te kunnen genieten.
Net complex , super netjes en schoon, leuke faciliteiten.Kamers: 5/5
Absoluut een top dag gehad, is zeer zeker een aanrader
Zag er leuk uit, Kids hadden hier schoolkamp
Heel prachtig en de bos is dichtbij dus wandelen kan dus ook
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid